Wszyscy tylko Euron i Danka a ja chciałem powiedzieć ze ep03 wygrała Olena w dialogu z Jaimeim. Wypiła kielich trucizny na raz i opisała śmierć Joffreya w taki spsób że Królobójca nie wiedział czy ma się zesrać, rozpłakać czy porąbać ją mieczem. I na końcu:
Powiedz Cersei, chce żeby wiedziała ze to ja.
Jaime mógł zdobyć zamek ale to Olena dokonała masakry.
No jakby nie było jej łagodna śmierć bezbolesna trucizna, tj łaska wbrew pomyslom Cersei, została wynagrodzona w fatalnym stylu pojazdem, szyderstwem z syna i pełnym satysfakcji przyznaniem do zabicia Joffreya. Ja rozumiem, ale akurat Jaime'emu sie to nie nalezalo. Mogl ja za to jednak oskorowac.
@kamilm119: Należeć może i nie należało ale jest duża szansa, że tym pojazdem Olenna otworzy mu wreszcie oczy i zobaczy w swojej siostrze potwora, którego tak maniakalnie starała się wsadzić w Tyriona. Jeśli nie to bardzo mi przykro, facet przepadł na dobre.
@kozaqwawa odnosze wrazenie, ze Jaimiego bardziej w------y te niesluszne oskarzenia Tyriona niz smierc Joffreya, z wszystkich dzieci najbardziej mu zalezalo na corce imo
@kozaqwawa A ja chciałbym powiedzieć tylko że aktor grający Jaimiego odwalił kawał dobrej roboty, bo idealnie zagrał to że "nie wiedział czy ma się zesrać, rozpłakać czy porąbać ją mieczem" (⌐͡■͜ʖ͡■) Jego mimika oddała wszystkie te emocje (。◕‿‿◕。)
Jaime mógł zdobyć zamek ale to Olena dokonała masakry.
#graotron #gameofthrones
Cersei się nie dowie. Jamie jej nie powie.
Sorry za spoiler.
źródło: comment_UWkEqI0fWOt7InRc66MS5YnSczg0F4Rm.jpg
PobierzA ja chciałbym powiedzieć tylko że aktor grający Jaimiego odwalił kawał dobrej roboty, bo idealnie zagrał to że "nie wiedział czy ma się zesrać, rozpłakać czy porąbać ją mieczem" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Jego mimika oddała wszystkie te emocje (。◕‿‿◕。)