@PITSTOP: Jeśli korzystasz z oferty na kartę lub mix, to ilość pozostałego pakietu internetowego sprawdzisz, wpisując kod * 136# lub * 121#. Będzie to wartość w nawiasie ukazana obok nazwy pakietu danych. Jeśli natomiast posiadasz abonament, to taką informację możesz sprawdzić, logując się do mobilnej aplikacji Plus online lub wysyłając SMS-a o treści: U na numer 2580 (koszt SMS-a to 0,29 zł).
@PITSTOP: Dzięki podawaniu pozostałej ilości transferu w Kilobajtach możesz precyzyjnie określić, jakie ilości danych są pobierane z Twojego pakietu. Jeżeli jednak wolisz sprawdzić stan pakietu w Gigabajtach, skorzystaj z aplikacji mobilnej: www.plus.pl/mpo
Możesz przeliczyć Kilobajty na Gigabajty, dzieląc je dwukrotnie przez 1024. Dla przykładu 734003 KB po dzieleniu przez 1024 daje 716,79 MB, a przy kolejnym podzieleniu przez 1024 da 0,7 GB.
@PITSTOP: Niewykorzystane środki z pakietu internetowego nie przechodzą na kolejny miesiąc. Do aplikacji Plus online możesz się zalogować, używając jako hasła Plus Kod 5 (dla Plush ABO) lub podając 4 ostatnie cyfry kodu PUK (dla oferty na kartę bądź mix).
@Specjalista_Plus: cześć jesteś w stanie pomóc na takiego sms? Informujemy, ze na podstawie par. 6 ust. 10 RSUT POLKOMTEL zawiesza i zaprzestaje swiadczenie uslug na rzecz Abonenta ze skutkiem natychmiastowym.
@kunao33: prześlij proszę przez ten formularz krótki opis sprawy wraz z numerem telefonu i danymi (imię i nazwisko, numer PESEL). Następnie podaj mi tutaj numer sprawy, a postaram się przyspieszyć udzielenie odpowiedzi.
Beka jak #!$%@?, bo 150mg kodeiny zrobiło mnie jak 300-390mg. Tego się nie spodziewałem, może dlatego że dałem pieprzu 15 minut przed. #narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
Możesz przeliczyć Kilobajty na Gigabajty, dzieląc je dwukrotnie przez 1024.
Dla przykładu 734003 KB po dzieleniu przez 1024 daje 716,79 MB, a przy kolejnym podzieleniu przez 1024 da 0,7 GB.