Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
vulcanitu +120
No i jest thinkpadzik
źródło: 1000005173
Pobierz

Ogólnie to biorę tylko internet i telewizji nie potrzebuję (nawet telewizora nie mam). Ale widzę na stronie, że podstawowe kanały są za free, więc bym wziął, bo czasem może się przydać:
https://www.upc.pl/internet/#bez-zobowiazania
(logiczne, że za free, bo normalnie te kanały są darmowe; tylko zamiast z anteny której nie mam, to szło by z ich kabla).
I teraz pytanie, jak podłącza się telewizję? Czy jest sens, żebym to brał (czy da się podłączyć do monitora czy koniecznie trzeba mieć telewizor z tunerem)?
Mam monitor iiyama XB2483HSU-B2, ma różne wejścia (VGA, DVI, HDMI).
Oni dają modem Connect Box: https://pytania.upc.pl/?q=fact_1007353
Gdzie tu wychodzi kabel od telewizji? Czy jak bierze się z telewizją to dają coś jeszcze? A może trzeba coś kupić?
źródło: comment_2pUXBBLjd20YQsy2VQAhMsIIGOTBFbTG.jpg
PobierzA żeby na monicie oglądać byś musiał tuner mieć.
Chcesz HDMI to musisz brać płatną telewizję z dekoderem, oraz posiadać telewizor lub monitor z tunerem TV
źródło: comment_aJY7D1HFb4hGA121BTxVhsGuGYpxV32i.jpg
Pobierz@mk321: W moim przypadku miałem osobno modem/router i osobno pudło z pilotem i wyjściem HDMI to TV. Do tego mogłeś sobie podłączyć monitor. Wiem, że
Czyli jakbym miał telewizor, to tym rozdzielonym kablem bym sobie podłączył. A jak nie mam, to musiałbym kupić sobie tuner do monitora. Czyli szkoda zachodu, żeby raz na rok włączyć na Sylwestra xD
właśnie zainstalowałem sobie UPC (sam Internet) i mam gniazdko w tragicznym miejscu w pokoju. Z gniazdka wychodzi jeden koncentryk podłączony do routera jak na zdjęciu wyżej, i jeden koncentryk do podłączenia do TV. Usługi TV nie mam, więc tam idą tylko darmowe kanały...
Teraz organizuję sobie speca co by mi to gniazdko przeniósł na inną ścianę, gdzie będę miał faktycznie Telewizor. Czy gdybym docelowo