Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +125
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie

PiotrFr +42
źródło: 1000018675
Pobierz

#podludzie #logikarozowychpaskow #pieluszkowezapaleniemozgu #psy #zwierzaczki #olx
źródło: comment_etmvaibyYLYo07tyX80SekHtFrh8iYhG.jpg
PobierzCo?
@TrueSlav: Powód oddania to p--------y rak
@pepkodziobak: Mentalny zaścianek, niestety. Tacy ludzie nie powinni mieć zwierząt
Najlepsza kumpela niedawno urodziła dziecię, kota adoptowali tuż przed tym, jak zaszła w ciążę. Kicioł sypia w łóżeczku dziecka, dziecko od małego najlepiej reaguje na pluszaki-koty. Da się? Da. Tylko trzeba być mądrym Rodzicem przez duże R.
Pomyśleć, że tacy ludzie się rozmnażają :/
W dodatku w ogłoszeniu jest wspomniane, że pies 'od malutkiego przy dzieciach', więc prawdopodobnie to nie ich pierwsze dziecko.
Sumarycznie zbudowali rodzinkę odchowując psa dopóki był milusi i mało problematyczny, a
@kasiknocheinmal: to akurat jest bardzo zły pomysł
@Aerials powinni oddać dziecko do adopcji, a nie psa.