Aktywne Wpisy

ROCKNROLLLA +40
Na dzien kobiet wpadłem do mojej różowej z bukietem kwiatów, później zabrałem ją do restauracji, a na koniec do fajnej miejscówki za miastem. Dziś z okazji "dnia mężczyzn" dostałem życzenia na messenger xD #rozowepaski #logikarozowychpaskow

KarnetNaGlony +69
źródło: temp_file4913036596322151328
Pobierz

#podludzie #logikarozowychpaskow #pieluszkowezapaleniemozgu #psy #zwierzaczki #olx
źródło: comment_etmvaibyYLYo07tyX80SekHtFrh8iYhG.jpg
PobierzMam alergię i gdy lekarka kazała oddać zwierzaki, to powiedziałem, że nigdy. Wolałem cierpieć.Co xD
Twoich starych powinni za to zamknac
Poprawiłem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@bykubyk: pisala o raczkowaniu.
Uczulenie można zrozumieć, zwlaszcza, jeśli silne.
Problem w tym, że niektórzy ludzie zwierzęta traktują jak zabawki. Milus, słodki pieseczek jest spoko. Ale jak się okazuje, że to tez obowiązki - to spadaj kundlu.
Tutaj nieco bardziej się wydaje prawdopodobna druga opcja niestety - bo to
@bykubyk: No widzisz, a ja widzę coś złego w przedmiotowym traktowaniu zwierzaka i braku rozsądku jego właścicieli. Nie mogła oddać jak zaszła? Piesek nie miał wtedy roku.
No ale rozumiem sytuacje gdy nie ma wyjscia, np mój chrzestny mial 6 lat kota, potem urodził mu się syn ze straszna alergia. Cały czerwony, ciagle katar problemy z oddychaniem. Wtedy jedyne rozsadne wyjście to oddać zwierzaka, przeciez nie będą narazac dziecka. Tez znalezli mu dom na
@Aerials Trudno powiedzieć co mogła A czego nie mogła. Ale widocznie urodzenie gowniaka zmieniło jej nastawienie. Osobiście przekładam dobro gowniaka nad przywiązanie do pieska.
PS. Można mieć pieska i dziecko, naprawdę
Komentarz usunięty przez moderatora