Aktywne Wpisy
grimhzr +506
powiedz jak stary jesteś nie mówiąc jak stary jesteś. tylko milenialsi i starsze pokolenia będą wiedziały co do tych beczek niektórzy wsadzali zamiast kapusty ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #kiedystobylo #takbylo
Lardor +210
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
Dopadło mnie pewne #oszukujo w #poznan . Mianowicie w czerwcu wykupiłam pakiet zabiegów enermologia w Studio Urody Od-Nowa na ul. Grochowskiej. Pierwszy raz skusilam sie na jakiejkolwiek zabiegi, moj niebieski sam mowil, zebym smialo sobie wykupila, nie zalowala dla siebie kasy itp. Wykupilam pakiet 15 zabiegow za 780zl w promocji-tak wiem, dużo. Mialam 4 zabiegi i nagle dostalam sms, ze salon ma awarie i skontaktuja sie ze mną jak ja usuna. Minal tydzien, nic. Telefon nie odpowiada a ja jedynie kontaktowalam sie z nimi na fejsie. Niestety po miesiącu dalej nie moge odzyskac pieniedzy. Czy moze ktos mial podobna sytuacje i wie co po kolei trzeba zrobic? Rzecznij Praw Konsumenta? Jednak z tego co wiem trzeba isc w swoim powiecie a ja mieszkam 400km od domu. Policja? Adwokat?
I najwazniejsze info: zgubilam paragon w trakcie przeprowadzki. Mam jedynie karte z ich logo z datami zabiegów.
Czy ktos zna sie na #prawo szczegolnie #prawokonsumenckie ?
Reszta screenow w komentarzu.
#pomoc #kosmetyczka #oszustwo #sadowehistorie #pieniadze
@Kasiula855: dla mnie jasne czyja wina (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)