Aktywne Wpisy

kto chce lynk pisać na pw bo nie mogę tych rzeżących o linki czytać po co zaśmiecać tag boży
#ufc
#ufc
cichyyx +5
Moje 3 sny dzisiaj
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?
1. Morderca w masce wchodzi mi do domu przez balkon i mnie zabija.
2. Rucham jakas ladna babe, ale w kulminacyjnym momencie przychodzi dwóch ziomków i się na nią kładzie robiąc tzw kanapkę, nie jestem pewien komu co wsadzam i uciekam
3. Wybucha wojna i akurat mi na leb spada atomowka
Jakis ekspert od snow raczy mi wyjasnic co tutaj zaszlo?

Tu filmik, a załączam screeny, bo nie umiem wrzucić linka bezpośredniego do filmiku pod sam wpis: https://twitter.com/Patryk_Osowski/status/887840836691603456
Dowiedziałem się z artykułu: https://opinie.wp.pl/wiemy-od-kogo-zaczela-sie-wielka-awantura-w-sejmie-zobacz-wideo-6146100665415809a którego wymowny fragment zacytuję:
what... the... f......???
#polityka #pucz #ciamajdan #4konserwy
źródło: comment_BncpzBtZa3JmLGkcShig6hF5UY2Dq5B5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_9v1raTIhFhBAlaBUbreMdOGxfcIjBGU5.jpg
Pobierz@Bizancjum:
źródło: comment_3jRlMELh1DHgUQjIr7zwETqX268KWflr.jpg
Pobierz@jendriu: Marek Migalski - publicysta i politolog. W 2009 roku eurodeputowanego z listy Prawa i Sprawiedliwości. We wrześniu skreślony z list partii po tym jak wysłał list do J. Kaczyńskiego w którym skrytykował jego sposób zarządzania ugrupowaniem.
No fakt, kompletny anon, pewno mu peło płaci 60gr za wpis xD
3 ubeckich 60 letnich sędziów + 5 stażystów 23 lata dają średnia 36 lat. Czaisz to czy jeszcze w gimbazie nie było średniej?
Niech będą, nie zmienia to faktu że było to sztuczne dodawanie dramaturgii, budowanie jakiegoś poczucia chaosu w uczestnikach tego cyrku, które zostało "włączone" w momencie gdy Petru zaczął się szarpać z jakimś posłem PiS o mikrofon. Znaczy w momencie gdy Petru porwał mikrofon, a ten od PiSu mu na to nie pozwolił, żeby uściślić. Zresztą widziałem dalszy ciąg filmiku, i potem oprócz tego, to i jeszcze