Wpis z mikrobloga

co do przyczyn

bo po prawdzie to nieco absurd jest, ile mozna zarobic za kopanie pilki :P

Tak, ja wiem, ze to reguluje rynek, ze sa zainteresowani i to jest biznes,a zawodnicy tez wkladaja w to wysilek - tego w zadnym wypadku nie neguje.

Ale to jednak sa kwoty z kosmosu.

@
  • Odpowiedz
Tak, ja wiem, ze to reguluje rynek, ze sa zainteresowani i to jest biznes,a zawodnicy tez wkladaja w to wysilek - tego w zadnym wypadku nie neguje.

Ale to jednak sa kwoty z kosmosu.

@agaja: To w końcu rynek, czy kosmos? sama sobie zaprzeczasz
  • Odpowiedz
@EerieAlligator: nie ma sprawy, zdarza sie ;) moze gdyby byl w komentarzu wiekszy odstep miedzy czesciami, byloby latwiej, ale juz nie edytuje.
ale dlatego caly czas podkreslalam, ze ja odnosilam sie do konkretnej wypowiedzi, a nie do zarobkow Lewandkowskiego, bo mnie bezposrednio one nie interesuja ;)
milego dnia!:)
  • Odpowiedz
no ale taka prawda.

Mnie to lata, niech zarabia jak najwiecej, ale nie zmineia to faktu, ze sa to kwoty ogromne.

Zaprzeczysz temu? :)

@agaja: I co z tego, albo inaczej - nie ma w tym nic niezwykłego. Wiele bogatych ludzi na tym świecie ma kwoty z kosmosu za jakieś bzdury. Kopanie piłki, samo bycie sławnym i nie robieniu niczego pożytecznego, śpiewaniu bez posiadania ogromnego talentu, odziedziczenie czegoś, robienie biznesów
  • Odpowiedz
@agaja: Ok, rozumiem. No bo ja ogólnie się zgadzam, że można dyskutować czy to jest sprawiedliwe itp, ale na pewno nie ma w tym nic zaskakującego, dlatego jednak komentarze oburzonych i zaskoczonych "grażyn i januszy" podpadają pod coś co można skwitować uśmieszkiem pod nosem, bo nie wiedzą na jakim świecie żyją.
  • Odpowiedz
chore ;chore;chore -- tak nie powinno być ; TO URĄGA NORMALNYM LUDZIOM

@helmutkoll: Trudno zachować powagę gdy czyta się podobne komentarze ;-) Ale ciekawe jest to, że gdy jesteś biedny, wolno ci pisać, że czyjeś bogactwo ci urąga. Ale gdyby podobny komentarz o biedzie napisała Lewandowska, to aferę trzeba byłoby gasić przez kolejnych kilka lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz