Aktywne Wpisy

yahoomlody +60
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
saggitarius_a +136
źródło: 2su4ju5ufg2g1
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
źródło: 2su4ju5ufg2g1
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
http://www.pudelek.pl/artykul/113522/lewandowski_zarabia_ponad_270_tysiecy_zlotych_dziennie_zostal_najlepiej_oplacanym_pilkarzem_bundesligi/
@helmutkoll: bo po prawdzie to nieco absurd jest, ile mozna zarobic za kopanie pilki :P
Tak, ja wiem, ze to reguluje rynek, ze sa zainteresowani i to jest biznes,a zawodnicy tez wkladaja w to wysilek - tego w zadnym wypadku nie neguje.
Ale to jednak sa kwoty z kosmosu.
Generalnie co do wpisu - ja nie rozumiem; jak mnie ktos drazni, to zamiast sie czepiac
Mnie to lata, niech zarabia jak najwiecej, ale nie zmineia to faktu, ze sa to kwoty ogromne.
Zaprzeczysz temu? :)
Są to kwoty ogromne, ale tak rynek działa. Mecz Lewandowskiego w kadrze ogląda jakieś 10mln Polaków, w lidze niemieckiej pewnie z 5mln Niemców, kilka milionów innych europejczyków i kilka miliionów Azjatów. To teraz policz ile wyjdzie, jak każdy zapłaci 5gr za obejrzenie meczu Lewego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja sie jedynie odnioslam do krytyki wypowiedzi, w ktorej ktos stwierdza cos podobnego :)
A to, ze wiem ze rynek tak dziala, nie znacza, ze musze uwazac to za sensowne. Tyle w temacie.
Poza tym ja nie wypowiadalam sie o mechanizmach wolnego runku, a powtorze po raz kolejny - odnioslam sie do konkretnej wypowiedzi.