Aktywne Wpisy
wilkCaly +144
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
WielkiNos +392
Jak wam się podobają stylówki lewaczek na pogrzeb Stuhra? Nawet przedwojenny chłop ze wsi, który z biedy głodował miał odświętną koszulę i buty na specjalne okazje. Lewak nie. Zamiast tego jest brak poszanowania czegokolwiek poza murzynami, żydami, islamistami czy ludźmi identyfikującymi się jako doniczka.
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
W Warszawie - Łańcuch Światła pod Pałacem Prezydenckim: Chcemy Weta!
Dla niezorientowanych: FAQ o weekendowych protestach made by @PafnucyMaj
Więcej na: Akcja Demokracja
Protesty mają różnych organizatorów. Nie jest to w tej chwili istotne - dla każdej partii opozycyjnej, jak i stowarzyszenia, czy obywatela jest równie ważne niezależne sądownictwo.
Tylko razem możemy coś zrobić! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Możesz też podpisać apel.
Choć Prezydent RP wykazał się inicjatywą w sprawie Krajowej Rady Sądownictwa (wybór sędziów większością 3/5 Sejmu), do sukcesu wciąż daleko.
A że taki cichy i pokojowy protest ma sens - udowodnią to filmy nakręcone przed Sądem Najwyższym, gdzie tysiące ludzi zgromadziło się w milczeniu bronić ich praw. Ale Polska to nie tylko Warszawa!
#bekazpisu #neuropa #4konserwy #protest #sadownictwo
#warszawa #gdansk #zabrze #koszalin #bialystok #lodz #katowice #krakow #bielskobiala #myslenice #szczecin #kielce #sosnowiec #tarnowskiegory #starachowice #wejherowo #lebork #slupsk #gizycko #mielec #torun #lublin #wroclaw #czestochowa #poznan #puck #gdynia #augustow #pila #opole #gliwice #rzeszow #plock #polityka
Za poprzednich
@MattJedi: To nie jest zwykły konflikt, to jest zamach stanu. Kaczyński nie dostał mandatu do zmiany ustroju Polski.
"Oczywiście" to tego nie wiemy no chyba że jesteś jakimś politykierem i masz wiedzę. Ja nie wierzę w to że PIS bezwstydnie wszystkich sędziów ustawi pod siebie, rozmieściłby siły tak żeby zachować pozory inaczej ciamajdany by się nie kończyły. Koniec końców sądzę że rozkład byłby podobny. Ale to gdybanie. Pytasz mnie zatem o to jak w przyszłości będą wyglądały proporcje? nie wiem i Ty tego nie wiesz. A wykres FOR to wykres organizacji stronniczej. Zapytałbym jakiegoś polityka z pis to zasypałby mnie dziesięcioma innymi wykresami.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W Białymstoku zapewne aktywny udział weźmie synek "gospodarza" miasta, typa siedzącego w kiermanie u deweloperów bez problemu budujących się w miejscu domów i budynków, które uległy samozapłonowi oraz inni niezwiązani z jakąkolwiek partią polityczną osobnicy.
Jeszcze powiedz, że siebie, Mazgułę i te babcie z KODu zaliczasz do tej grupy xDDDD To ostatecznie, w takim towarzystwie już najbardziej fitują babcie.