Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

Umeraczyk +11
Zrobiłem se przerwę na szynach
źródło: temp_file1643934108740280543
Pobierz

A kiedy chwilami patrzę na nich, to nawet im zazdroszczę. Nie tego, co sobą reprezentują jako ludzie, ale zazdroszczę im ich mentalności. Syn/brat w bidulu, eksmisja tuż za rogiem, długi. A mimo wszystko ich jedynym zmartwieniem jest to czy rano znajdą chłodne piwko w lodówce. Mają wszystko w dupie, bo jakoś to będzie - i mają rację.
Ponadto Daniel, leser jakich mało, razem ze swoją brygadą dostają od ludzi kupę pieniędzy. Wiadomo, że nic z tego nie zaoszczędzą i kiedyś też będą musieli podjąć jakąś "normalną" pracę.
Inb4 nie jestem zawistny, życzę im jak najlepiej (sam nawet wysłałem jakieś pozdrowienia w donejcie), tylko czasami coś mnie tak wewnętrznie tknie żeby tak się wygadać :)
#danielmagical
Jak masz chwilę to możesz napisać kto jest kim w tej sadze.
Bardziej chodziło mi o to, że wychowano mnie w taki a nie inny sposób.
Obelgi, groźby, atakowane okna, i wszelkiego rodzaju skrajne sytuacje nie tyle są akceptowane w wyniku mentalności ale dlatego, że zysk pieniężny jest postawiony nad wszelkie inne wartości,
źródło: comment_mSMPnVSHC3ZkObTaaD1id9mzf9Dt9mZ7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
czy maja jakiś wybór? nie wydaje mi się, sądzę, że oni nieświadomie do tego podchodzą, to nie jest ich filozofia życia tylko smutna rzeczywistość, nie mogą mieć racji, bo nigdy nie mili możliwości dyskusji z nią czy wybrania innej.