Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +27
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +375
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Tak jakoś się złożyło że na ten weekend będzie robiona pociągowa wycieczka przez #poznan #torun #gdansk i #hel a potem powrót do Warszawy.
Dlatego mam zapytanie do zawołanych tagów - co warto zobaczyć w Poznaniu w ciągu paru godzin? Na Toruń czasu styknie chyba tylko na Stare Miasto + piwko.
Pytanie innego rodzaju do ludzi z Gdańska - czy będzie ktoś w stanie przenocować mnie i Inwizybla na noc z soboty na niedzielę? @nowik wiem że inwizibyl coś z Tobą ustalał ale jest to pod znakiem zapytania więc pozwoliłam sobie na dodatkowe zapytanie tutaj. PŁACĘ W DŻEMACH I SOSACH (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jak ktoś będzie miał chwilę czasu aby co nieco pokazać w danym mieście to jesteśmy motzno na tak (。◕‿‿◕。)
#podroze #polska #cotahannah #pytanie #dziendobry
PS Nie, nie będzie wystawiania głowy bo jak nie ma głowy i rączek - nie ma ciasteczek #pdk
źródło: comment_wS6u8BNACaHfOo7PfMFU1tI2OWOjLCam.jpg
Pobierzhttp://rogalowemuzeum.pl/
To może Ostrów tumski - Katedra, Rezerwat Archeologiczny Genius Loci, Fara, Brama poznania, Park Cytadela
Z czego najdłużej to Gdańsk i Hel.
@Hannahalla Dupeczke już mam więc nowa mi zbędna :)