Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +118
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

źródło: comment_FYTUPMnEByHA6dh96cAuU6b2T7aUmR8f.jpg
PobierzNiech już się zaktualizuję, widzę, że Pan dawno systemu nie aktualizował( ͡° ͜ʖ ͡°). Troszkę może to potrwać.
ostatnio na świeżego w7 z NVMe sciągałem 198 aktualizacji. od rozpoczęcia ściągania do uruchomienia systemu minęło 3h.
niezła pamięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@random_pastry2: wiem że ten sposób u mnie działał na czystym systemie, zaoszczędziło mi to sporo czasu :)
źródło: comment_Zey9QSfEL9SM50XNy3cQRLmmylq1Sney.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora