Wpis z mikrobloga

@Tosca303: Archerem, to chyba Ty chciałeś zostać, skoro go tak pilnie śledzisz w BiA.
Chodzi mi o to, że nie wrzucił innego zdjęcia z tym kolesiem, tylko wedytowane co już kiedyś wstawiał (zresztą w fajny sposób, tak żeby koniecznie jego było też widać).

Muszą mieć jakąś wyłączność na materiały z BiA, że nie publikuje nic z tego co tam już się pojawiło. Czytałem fragment jego artykułu tam i znowu pozostał niesmak. Dlaczego,
  • Odpowiedz
@PinkyPen: Ok przepraszam że uraziłem - pisałeś coś że rozważałeś wyjazd ale się zawahałaś co do motywacji Kurdów - zrozumiałem że to trochę takie niespełnione marzenie i żałujesz/zazdrościsz. DOBRA NIEWAŻNE, POMIŃMY.

Przecież później wrzucił - https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/19942668_469557440060636_1215697798831824075_o.jpg?oh=fccf1ebf5a00b800a43de59c7e85adec&oe=59C66EF6 w B&A jest bardzo podobne (nieco inne ujęcie).

Mnie osobiście zafascynowała mnogość domysłów dotyczących tego człowieka. A że i tak czas wolny na wypoku marnuję, to traktuję to trochę jak rozwiązywanie sudoku - aczkolwiek
  • Odpowiedz
@Tosca303: Problem z Archerem jest taki, że wypowiada się bardzo engimatycznie, ale jednocześnie na tyle inteligętnie żeby w razie wtopy nie można mu nic zarzucić.

Płodzi mega długie posty o GE i jego grupie, potem wstawia zdjęcia grupowe, któe sugerują, że na nich widzimy członków Gniewu. Na Euronews też jest ta fotka. Potem okazuje się, że to nie jest jego podwładny, tylko jakiś tam typek, którego szkolił. Podobnie było z
  • Odpowiedz
Płodzi mega długie posty o GE i jego grupie, potem wstawia zdjęcia grupowe, któe sugerują, że na nich widzimy członków Gniewu

@PinkyPen: OK - a to zauważyłeś? Pisze i mówi o międzynarodowej grupie GE wymieniając Francuzów, Szwedów, Polaków a wstawia z premedytacją fotkę z grupą, której większość to Kurdowie albo Arabowie. Narracja się rozjeżdża prawda? a) takiej grupy międzynarodowej de facto nie ma i brandzluje się z YPG i jej
  • Odpowiedz
  • 0
@rzet z pewnością go aresztują bo tak ładnie podane w mediach że on je przecież BOJOWNIKIEM O WOLNIŚĆ . A za służbę w obcej armi są bardzo ładne paragrafy .
  • Odpowiedz