Wpis z mikrobloga

Nie no, co SWOT jest, to ja wiem :) Gorzej że to ma być analiza rynku doradztwa personalnego w Polsce, a tu danych liczbowych jak na lekarstwo. Będzie Wielka Improwizacja :)
  • Odpowiedz
Domyślam się skoro dali Ci to do zrobienia:) Może ze względu nas brak danych chodzi im właśnie o sprawdzenie kreatywności kandydata...Nie ma liczb..to się zrobi...Dobremu pracownikowi cyferki nie potrzebne...Tak pewnie wygląda rekrutacja do działu kreatywnej księgowości;) Zrobisz show,wyskok z telemarkiem i bedzie ok:)
  • Odpowiedz
Nie no, rekrutacja do kreatywnej wygląda tak:

"Duża firma ogłosiła nabór na Głównego Księgowego.

Pierwszy kandydat wchodzi do gabinetu prezesa.

Prezes
  • Odpowiedz
Ta, tak zrobiłem :) Analiza jako taka jest prosta, tylko np. nigdzie nie mogę wygrzebać, jaka jest wartość rynku doradztwa personalnego w RP. Będę musiał tworzyć. Jak to kiedyś powiedział mój kumpel z korpo: "tu już nie ma lekko, tu już wchodzą w grę ELEMENTY MYŚLENIA" ;)
  • Odpowiedz
Co to biblioteka? To taki duży dysk z e-bookami w realu? ;)

Z Monitorem czy innym KRSem jest taki problem, że sprawozdania finansowe poszczególnych spółek niewiele mi powiedzą o rynku jako całości. Muszę raczej pogrzebać w GUSie i okolicach. Ech, było skończyć zarządzanie i marketing, a nie szitowe prawo...
  • Odpowiedz
Chyba żartujesz, ta gra jest z czasów potopu szwedzkiego :) Liliah gra na sokowirówce, ja na radzieckiej maszynie do szycia i śmiga jak złoto :)
  • Odpowiedz
Ciebie chyba ten UrT nie lubi... Jak nie ping, to FPSy, jak nie FPSy, to autodownload szwankuje. Wpadaj do Poznania to Ci pożyczę laptopa i użyczę łącza :P

A do łóżka za wcześnie... Jak mawiają, no rest for the wicked :P Wracam testować nowe mapki :)
  • Odpowiedz