@Carotas: nocne jeżdżenie mnie odpreza ( ͡°͜ʖ͡°) @stz221: to nie elektroniczne- analogowe tyle ze mam mocno podkręcone podświetlenie dlatego sie zlewają ( ͡°͜ʖ͡°) @AlexR: uwolnić!
@Carotas: ja odpalam samochodowa wersje "wsiąść do pociągu byle jakiego". Wsiadam i jadę byle gdzie- czasami potrafię tak zrobić 200km w nocy. Dobrze działa na insomnię. Myślałem o uberze ale szkoda mi auta na zemsty złotów.
@Max_Sop a domownicy co na to że @Max_Sop wychodzi jechać xD i w sumie ile tak jedziesz i kiedy w sumie to odsypiasz? Ja w sumie nie lubię spać jak jest deszcz bo relaksuje mnie połączenie miasta i deszczu+wieczór/noc to już w ogóle (ʘ‿ʘ)
@Carotas: domowników nie ma bo 6lat juz mieszkam sam:) jeżdżenie nocą po mieście ma ten urok. A odsypiam w weekendy do południa ( ͡°͜ʖ͡°) idę spać 3-4 wstaje 10-12 :)
@Max_Sop ja lecę spać, Dobranoc. ale #nightdrive puść sobie deadmAu5 (tylko oryginały a not club version) Bo przy nich mi się fajnie jeździło w nocach ma ets2 xD chyba że nie lubisz edm
źródło: comment_3YWHs6eM4Hih37qD14cJbIveZIOLuMvo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Btw to już nie lepiej uberem jeszcze dorabiać?
Ja w sumie nie lubię spać jak jest deszcz bo relaksuje mnie połączenie miasta i deszczu+wieczór/noc to już w ogóle (ʘ‿ʘ)