Aktywne Wpisy
#a1 #motoryzacja #wypadek #polskiedrogi #uk #samochody
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
qew12 +64
Chłop spróbował sobie kupić czekoladę z automatu. Terapeutycznie, bo na widoku ludzi.
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
"Co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem"
Nie warto trzymać się za wszelką cenę gównianej pracy.
Pracowałem pół roku temu w gimnazjum jako informatyk, a stanowisko nazywało się "konserwator urządzeń".
Nauczyciele mieli wszystkich nienauczycieli za nic. Dyrektor chciał żebym zastępował w razie potrzeby sprzątaczkę.
Pokazałem mu jeden z wiadomych palców i nie podpisałem następnej umowy. Niech szuka innego frajera.
Teraz pracuję jako programista, ludzie w porządku, dyr w porządku. Z atmosfery jestem zadowolony.
Zostawiłem to gówno (gimnazjum) ze stadem nadętych bufonów i była to bardzo dobra decyzja.
Nie warto być desperatem i trzymać się gównianej pracy.
Pozdrowienia dla niedających sobą pomiatać i całej reszty też :)
Komentarz usunięty przez autora
PS.
teraz PHP, a niedługo też i firmware do ruterów w klasycznym C (polski ruter, elektronika będzie produkowana standardowo w Chinach)
więcej nie mogę bo to tajemnica :)