@ejadaz689 homoseksualizm jest sprzeczny z naturą. Sprzeczność z naturą - wynaturzenie - dewiacja. Jeżeli homoseksualizm nie jest chorobą to p-------a też nią nie jest? To ze homoseksualiści nie krzywdza osób trzecich to tylko przypadek.
@Dr_Pociskator: Tak mi sie wydaje ze rozmowa z moim 4 letnim siostrzeńcem byłaby o wiele bardziej owocna niż rozmowa z Toba. On przynajmniej rozumie co się do niego mówi.
@Dr_Pociskator: no to już chyba widzisz, co miał poprzedni wpis prawej_ręki_sorosa wspólnego z Twoim — jeśli uważasz, że nie ma mniejszych praw ten, kto ma dosłownie takie same prawa (bez względu na ich użyteczność), to tak samo musisz uznać, że w AS równe prawa mają chrześcijanie i muzułmanie, bo obie te grupy mają prawo wyznawać Allaha, a żadna z nich chrześcijańskiego Boga. I podobnie, nie byłoby dyskryminacją praworęcznych zakazywanie pisania
@Althorion: Ponieważ nie ma to sensu z punktu widzenia Państwa, taki zwiazek nie przyniesie PAństwu zysku w postaci obywatela przez co nie nalezy mu sie ten przywilej.
@Dr_Pociskator: wiele praw człowieka nie ma sensu z punktu widzenia państwa. Jak mówimy o ślubach, to nie mają sensu rozwody (tylko pieniądze to państwo kosztuje), albo śluby osób starszych.
Ponieważ nie ma to sensu z punktu widzenia Państwa, taki zwiazek nie przyniesie PAństwu zysku w postaci obywatela przez co nie nalezy mu sie ten przywilej.
@Dr_Pociskator: Zakażmy więc ślubów osób starszych, bezpłodnych oraz tych, którzy nie chcą posiadania dzieci.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#homoseksualizm #4konserwy #neuropa #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez moderatora
Sprzeczność z naturą - wynaturzenie - dewiacja.
Jeżeli homoseksualizm nie jest chorobą to p-------a też nią nie jest? To ze homoseksualiści nie krzywdza osób trzecich to tylko przypadek.
@Sleepwalker: argumentum ad nature
- Uznanie związków partnerskich osób tej samej płci
- Uznanie małżeństw osób tej samej płci
- Prawo do łączenia rodzin
- Wspólne
@Dr_Pociskator: Najpierw należałoby wprowadzić związki partnerskie, a później dopiero walczyć o zmiany w konstytucji.
@Dr_Pociskator: Zakażmy więc ślubów osób starszych, bezpłodnych oraz tych, którzy nie chcą posiadania dzieci.
Komentarz usunięty przez autora