Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz

:-))
źródło: comment_kBL294wJDPnJPUC0zYvADzVX6HnjPzUw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby to były kopie ich świadomości dałoby się przebywać jednocześnie w naszej rzeczywistości i w SJ
Moim zdaniem ten odcinek jest doskonały. A zadawanie pytań o to gdzie jest granica między tym co prawdziwe a wirtualne to jeden z dwóch największych atutów San Junipero.
Drugi to Gugu ( ͡° ͜ʖ ͡°
W tym odcinku się da. Szukając na siłę da się zakwestionować sens każdego odcinka Black Mirror. I nie tylko BM, przecież fabuła takiego np. matrixa opierała się na kompletnej głupocie.
Rozumiem że nie każdemu się SJ musi podobać, ale to co Ty uważasz za niedopowiedzenie dla mnie jest idealnym zakończeniem, bo pozostawia widzowi cos do zastanowienia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora