Wpis z mikrobloga

I nagle jakaś stara babka z ryjem do konduktora ze jak to przecież trzeba panu wystawić mandat 200 zł xDDD

@Wykoppeel1230: na miejscu konduktora bym w tym momencie jeszcze raz sprawdził bilet tej pani. Bardzo dokładnie, bardzo drobiazgowo, jeśli korzystała z ulg, to legitymacja, oglądana dokładnie, pod światło, porównanie zdjęcia z fizjonomią, przyczepienie się do innej fryzury, braku okularów, czy choćby do pypcia na nosie, którego na zdjęciu nie było
  • Odpowiedz
@AzureTurtle: @sing: Dziś zrobiłam ten obrazek a sytuację o chamskiej babie miałam dwie godziny temu w autobusie xD normalnie przeznaczenie. I serio zacznę nosić ze sobą papiery ze szpitala że mam nieteges z kręgosłupem i będę tym pindom wsadzać je w gardło bo normalnie nie dociera xD
  • Odpowiedz
@TwarozekSernikowy: To nie musi być demencja, mam takiego znajomego emeryta-działkowicza co koty truje bo mu podobno ryby ze stawu na działce wyżerają. Jest z tego tak dumny, że wszystkim się tym chwali a jego argumentacja jest taka, że "mówić to ja se mogę, nikt mnie za rękę nie złapał". Jakiś czas temu typ dookoła działki powiesił na drewnianych palikach drut pod napięciem 230V żeby dzikie zwierzęta mu narybku nie wyjadały,
  • Odpowiedz