@Philopolemus_Fronius Czasem warto ale nie gdy zaczynasz dopiero romans z dana technologią, ponieważ może mocno zrazić. ps. to była reakcja na twój komentarz (:
@SiSharp: No i nauczy się taki gość wszystko z ide robić a później jak będzie coś ręcznie skonfigurować to nie będzie potrafił xD To tak jak sie uczy programowania na studiach a później nikt nie umie zrobić podstawowego makefile dla c++ xD Najlepiej to wszystko wyklikać w kreatorze, byle jakoś chodziło, nieważne co do czego, byle klikać, bo łatwiej i szybciej.
@Philopolemus_Fronius Ale czujesz tą różnicę między zaczynać coś się bawić w danej technologii a robić w niej cokolwiek konkretnego? Gdybym ja zaczynał swoją przygodę z programowaniem od notatnika i gcc z konsoli zamiast czegoś zjadliwego dla gimbusa to bym w życiu nie został programistą.
@Golomp: Nie. ALe jak chcesz się uczyć springa to trzeba znać już dobrze jave, a jeżeli zna się dobrze jave to konfiguracja czegoś ręcznie nie powinna sprawić problemu.
#programowanie #java #csharp
@Philopolemus_Fronius: Jak dla mnie to znaczy, że uczy się springa a nie javy, ale nie wiem, nie znam się xD
Pytam serio, nie jestem java developerem
https://blogs.msdn.microsoft.com/uk_faculty_connection/2013/01/04/so-do-you-know-how-big-visual-studio-is/