Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +309
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +8
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

Czy znacie jakieś miejsce w pobliżu sukcesji albo #politechnikalodzka gdzie można zaparkować auto na noc w weekend? Może być trochę dalej i za opłatą, byle było bezpiecznie.
Czy gdzieś w pobliżu sukcesji znajdzie się jakieś miejsce, gdzie można przyjść z jednorazowym grillem i zrobić sobie piknik? Jeśli nie, to polećcie proszę coś w innej lokalizacji, byle było bez przypału i ładnie.
Gdzie znajdę muszelki do tacos? Poza manu, bo wiem, że tam kiedyś były w sklepie z kuchniami świata. W sukcesji niestety nie ma :( Tesco w galerii łódzkiej? Wołam #gotujzwykopem Nie bijcie, proszę.
Dziękuję za uwagę i słucham Państwa ᶘᵒᴥᵒᶅ
grilla to ludzie z akademików na pewną będą wiedzieli gdzie robić - dopiero co juwenalia się skończyły
2. 8DS ma miejsce grillowe
@TheSocialOne przy Dino stoi znak że tylko dla klientów, do jakiegoś czasu, i wiem że jakiś czas temu były stamtąd studenckie auta odcholowywane.
Ja bym zaparkowal za akademikami za sukcesja, albo na bezczela spróbował wjechać na parking polibudy.
- czasem wogole nie patrzą na przepustkę
- na terenie jest jakiś instytut/przychodnia i widziałem jak babka powiedziała że tam jedzie i ja wypuścili
- Ja wyjeżdżam na przepustkę nie na
Powtarzam raz jeszcze - nie muszą to być tereny przy polibudzie, mogłoby być nawet pod miastem, byle nie było problemów i ryzyka mandatu za
źródło: comment_GVi5qjlAIzi7CnsMR0nyFp9S5jJPNNNf.jpg
Pobierz