Wpis z mikrobloga

Mirabelki i Mirki z #lodz proszę o pomoc ʕʔ Mam kilka pytań:

Czy znacie jakieś miejsce w pobliżu sukcesji albo #politechnikalodzka gdzie można zaparkować auto na noc w weekend? Może być trochę dalej i za opłatą, byle było bezpiecznie.

Czy gdzieś w pobliżu sukcesji znajdzie się jakieś miejsce, gdzie można przyjść z jednorazowym grillem i zrobić sobie piknik? Jeśli nie, to polećcie proszę coś w innej lokalizacji, byle było bez przypału i ładnie.

Gdzie znajdę muszelki do tacos? Poza manu, bo wiem, że tam kiedyś były w sklepie z kuchniami świata. W sukcesji niestety nie ma :( Tesco w galerii łódzkiej? Wołam #gotujzwykopem Nie bijcie, proszę.

Dziękuję za uwagę i słucham Państwa
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ProResHq: teraz w sukcesji chyba jest darmowy parking... bramki są otwarte i stoi tablica, że za free - może tam zostawić auto na noc?

grilla to ludzie z akademików na pewną będą wiedzieli gdzie robić - dopiero co juwenalia się skończyły
  • Odpowiedz
  • 0
@ProResHq
@TheSocialOne przy Dino stoi znak że tylko dla klientów, do jakiegoś czasu, i wiem że jakiś czas temu były stamtąd studenckie auta odcholowywane.
Ja bym zaparkowal za akademikami za sukcesja, albo na bezczela spróbował wjechać na parking polibudy.
- czasem wogole nie patrzą na przepustkę
- na terenie jest jakiś instytut/przychodnia i widziałem jak babka powiedziała że tam jedzie i ja wypuścili
- Ja wyjeżdżam na przepustkę nie na
  • Odpowiedz
@tomek_olo @TheSocialOne : jeśli chodzi o ludzi z akademiku, to nie mam tam znajomych, bo nie studiuję na polibudzie. Nie miałam też na myśli typowo akademikowej miejscówki na grilla i chlańsko, tylko na randkę, co by romantycznie było i w miarę spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powtarzam raz jeszcze - nie muszą to być tereny przy polibudzie, mogłoby być nawet pod miastem, byle nie było problemów i ryzyka mandatu za
  • Odpowiedz