Aktywne Wpisy
Kowal19888 +40
Wydałem 250 zł by dowiedzieć się że mój kot to menda xD
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na

Patrycja89 +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Krótko mówiąc:
☢ gra jest świetna i, jeśli graliście za gówniaka, warto wrócić, żeby tym razem podążać za fabułą, rozumieć żarty, wyłapywać nawiązania i smaczki itd.
☢ gra jest relatywnie trudna i/lub ja po prostu ja jestem cienki - podparłem się parę razy kodami, bo budziłem się przed hordą wrogów z dwoma nabojami i butem
☢ przejście całości zajęło mi chyba koło 16h, przy czym większość czasu spędziłem na błąkaniu się po levelach i szukaniu kart dostępu/przełączników/przycisków (normą były minutowe levele robione przeze mnie w kwadrans) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
☢ ogromny szacunek dla twórców za genialnie zaprojektowane poziomy - to się nie da opisać; pobyt na orbicie, centra dowodzenia obcych, interaktywne pojazdy i elementy krajobrazu, ogromna interakcja otoczenia, od tłuczenia szyb po burzeniem wieżowców - pamiętam, że kiedyś robiło to ogromne wrażenie i robi do dziś, jeśli się patrzy, z jak prostych elementów poskładano te cuda
#dukenukem3d #dukenukem #pcmasterrace #nostalgia #retrogaming #gimbynieznajo #linuxgaming #grylinux
źródło: comment_mxur5SiaMO7bJcLDBvW8IJHRug3hyUGt.jpg
Pobierz@kurp: trudny to jest doom 2 na poziomie nightmare