Wpis z mikrobloga

Serio nikt tutaj nie gra w #injustice2 ? Same fanboye tekkena? Dlugi czas optowalem za tekkenem (od wersji na automaty, tam pierwszy raz zagralem) , a injustice wzialem "bo jeszcze 2 tyg do tekkenka" i poki co nie zaluje, na zelazna piesc sie skusze jak bedzie promka jakas. Poki co od mkx injustice wyewoluowalo do rangi porzadnej turniejowki. Multi od poczatku dzialao bez zarzutu, balans sie zgadza i caly czas wychodza paczyki. Co sie stalo, ze dobra gra zostala olana. Coooooooooo

#ps4 #gozkiezale #zalesie
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartol_wwa: moim zdaniem w obecnym wydaniu netherrealms zdeklasowalo namco. Tekken oprocz tag tournamentu od hmm, 20 lat robi to samo. Wieje nudom, mowie to ja fanatyk tekkena, xiaoiu krolowa bicia jak lew krolem dzungli.
  • Odpowiedz
@kubaczka: bo jesteś debilem, obie mam i nie gram już w injustice (ktore kupiłem z tego samego powodu co ty). A byłem w gildii top 3 (mk) :) Tekken miażdzy wszystko, po prostu gra jest o 12,5 klasy wyżej od każdej dostępnej bijatyki na rynku. System walki, juggli (niby takie na o-------l, w ogóle nie zaimplementowane - jakieś tam odbicie od podłoża doszło, no niby po macoszemu - a są
  • Odpowiedz