Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dzień dobry.
Z takich życiowych osiągnięć to jestem czarodziejem #pdk
dla nie kumatych: mam 3 z przodu i z 4 zmarnowane okazje. Historia świeżynka 5 szansa

Ale do rzeczy: wczoraj miałem randkę, zaprosiłem niewiastę do UkiUki (jeśli to kogoś interesuje) #warszawa
(hobby: fascynowała się Japonią i Azją)
I zaczął się dramat.
1. Przystawka: kalmar i coś w rodzaju muli tylko po japońskiemu
- nie wiedziała jak otworzyć muszle (ja też nie, ale to ona zamawiała xD)
- nie chciała bym poprosił kelnera o wskazówkę spożycia
- siłowała się nożem, bo nie potrafiła tym szpikulcem
- wyślizgnęło się jej z rąk, na ubranie i podłogę xD
- kalmar ją brzydził
(zjadłem trochę kalmara nożem i widelcem, nie mając pojęcia czy spożywa się to w inny wyrafinowany sposób)
2. Ryba z ryżem i sałatka ze stu różnych glonów na główne
- autentycznie nie wiedziałem że w wieku 20+ można nie potrafić jeść ryby
- zmasakrowała rybę na talerzu zamiast odchylić skórę
- wydziabywała mięsko widelcem z rozbebeszonej mieszaniny skóry, ości i mięsa
- gdy doszła do kręgosłupu i dużych osci - finito
- i chyba nie skumała że małe ości normalnie wyjmuje się palcyma z ust drugą dłonią zasłaniając
po prostu każdy kęs to była dla niej męka
lampka sake - też wybrała. Ale po reakcji widać, że nigdy nie piła i więcej poza tym 1 łykiem nie wypije w życiu.
3. Deser
Zjadła cały xD

Tak więc super randka w restauracji wyszła tak że zjadła wodorostów i ryżu i troszeczkę wyskubanej ryby i uwaliła się malżem.

Nie skreślam panny, ale miałem bekę jak stąd do jej rodzinnego #poznan
Panna była momentami bliska płaczu, i z poczucia autokompromitacji pewnie nieprędko uda mi się ją powtórnie wyciągnąć.

Więc w sumie źle nie było, rozmawialiśmy, ale co się zobaczyło to się nie odzobaczy. No i z takich refleksji, to ani politechniki ani uniwersytety nie wystarczą do ukrycia źdźbeł słomy wystających z butów na wysokim obcasie. Oraz że fascynacja miejscem u dziewcząt ogranicza się chyba do planowania wycieczki.

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #tfwnogf #gotujzwykopem #samiecgamma #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 6