Wpis z mikrobloga

@WeselnyGiermek00: biega o to że ktoś sieje ferment na reddicie że duża częśc kapitału BTC jest w rękach jednej osoby, dokładnie chodzi o 20 % + ze na tweecie i reddicie jest duzo botów namawiających do trzymania waluty jak i jej sprzedawania, sam musisz znaleźć środek sprawy. Przypominam że na dniach dość duża konferencja i wszystko sie okaże, nie ukrywam że jak sprawa sie rypnie to będą to największe pieniądze jakie
@ItAintSafe: jakby kogo jeszcze obchodzily tweety Rogera... co wejdze na r/bitcoin to jest w promowanych "join Bitcoin Unlimited" HAHAHA... na r/btc nic takiego NIGDY nie widzialem to jest tak oczywyste ze hooj strzela co sie dzieje - w swojej propagandzie są tak nie udolni ze szkoda gadać. Roger #!$%@? swoje BTC za 500$ i kupil alty a potem je promowal ot co. Pewnie Jihan podobnie : )
@zalogowany_jako: nom 20% to ma pewnie Polo :D przy tym wolumienie i ilości altów tam to bym sie nie zdziwił. 2 jeśli ktos ma 20% BTC to nie jest to żaden górnik na pewno tylko zajebisty trader albo jakaś instytucja jak Chiński bank centralny. Wiesz 50% NEM jest w rękach devów : )... z 25% ETH jest w rekach ETH teamu... 10% Dash ma Evan... Wiec jak ktos ma 20% BTC
@zalogowany_jako: Nie daj się nigdy w coś takiego ubrać... Jak Roger+Jihan zaczeli propagande to cena lekko spadła ale w tym biznesie są już BIG Boys i łapią każdą kasę z BTC bu nie trafiła do słabych rąk. Zauważyłeś jak łosi robili aby sprzedali nieraz myslac ze top i bach + 500$ skok -400$ reset :D... a cena ucieka amatorom.
Wydaje mi się że goście z DUZA kasa wbijaja w BTC i
@WeselnyGiermek00: dla mnie ucieczka to sprzedanie "akcji do 0" i tak wychodze z założenia że albo grubo albo moim Mercedesem będzie jeździł ktoś inny a to już niedopuszczalne. Kiedyś przespałem boom na bitcoina i drugi raz taka okazja mi koło nosa nie przejdzie. Bdw, potrzebuje motywacji !