Wpis z mikrobloga

#telefony #android #iphone #windowsphone

Jako iż "skończył" mi się telefon który używam jako służbowy stwierdziłem iż czas na jego następcę. Po przeczytaniu tysięcy wpisów "ksjaomi lepszejszy", "a gówno bo cię nie stać na ajpla biedaku cebulaku!", porównaniu wszystkich możliwości, przebrnięciu przez posty "160giga ram to minimum, tak samo 32 rdzenie, inaczej nie nazywaj tego telefonem!!!" stwierdziłem iż jest tylko jedna opcja:
Pobierz fishery - #telefony #android #iphone #windowsphone

Jako iż "skończył" mi się telef...
źródło: comment_PkeZGAussV2ktfdS7qYAB7RnP5e7aPim.jpg
  • 31
@tux3284: Dlatego właśnie kupiłem e52 (ten który się skończył to nokia 3310classic) mam wprawdzie smartfona (nawigacja, zdjęcia, mail) jednak tutaj nie mam też ciśnienia na wydajność, nowość czy amejzing (w końcu to lumia 1020). Po części fascynuje mnie ciąg smartfoniarzy do każdej nowinki jaka tylko pojawi się na rynku ale też rozumiem to: sam kiedyś w czasach Athlonów XP i P4 skakałem z proca na proca, z gfx na gfx.
@fishery: Ciągu i zakupu co roku kolejnego flagowca również nie rozumiem, ale sam smartphone jaki by nie był, to po prostu wygoda. Mam dowolny bilet na autobus pod ręką, za parking płacę również telefonem - koniec srania się po wpłatomatach, kioskach z biletami. Skycash ma opcje stopowania czasu parkowania - jak coś załatwisz szybciej na mieście zatrzymujesz i płacisz za tyle ile spędziłeś czasu, a nie ile wrzuciłeś w parkomat.
Jeśli
@zortabla_rt: Wifi to ta e52 ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) GPS z mapami też ( ͡° ͜ʖ ͡°) LTE to ja używałem że głowa mała, na ogół z 10gb pakietu zostawało jakieś 9,8 co miesiąc, ta nokia ma 3,5g net tak więc 14Mbit mi spokojnie starczy.