Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +62
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

aptitude +33
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki

Wszędzie web, web, web, web, web i jeszcze trochę webu ( ͡° ʖ̯ ͡°) No, czasami jakiś mobile w Androidzie. Opłaca się teraz w ogóle cokolwiek innego umieć? Wszędzie w dodatku chcą już jakichś wstępnie wyrobionych webowców i nawet nie ma jak się tego nauczyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale tak, front jest wymagany, ale nie na jakimś wysokim poziomie - firmom zależy na fullstackach.
Bullshit. Biblioteki się nauczysz. Stosunkowo niedawno zmieniałem pracę i jakoś nie było problemu, że nie znam EntityFramework, czy też, że wcześniej nie dotykałem WCFa w ogóle. W trakcie projektu szybko podłapałem.
Są wymagania, ale to bardziej informacja z czego korzystają. Dużo bibliotek jest w miarę łatwa do nauki, zwłaszcza jak piszesz
@CoconutPirate: No tak się uczyłem C# razem z WPF und shit. XAML tylko pali w odbyt trochę. Mój background to C++, ale powoli się ewakuuję, bo nie dość, że ofert z tego jakoś dużo nie ma, to jeszcze sami #!$%@? naziści w tym siedzą. Na rozmowie z C# jak byłem to tylko kilka prostych pytań czy kumam o co chodzi, a w C++ jak
W backendzie myślę że robotę zawsze znajdziesz- bo jak nie nowe systemy to zawsze będzie legacy które przecież ktoś musi utrzymywać, nigdy tak nie jest że się coś postawi i to będzie to działać zawsze :-)
C++ znam tylko ze studiów także trudno mi powiedzieć. Skoro masz background jakiś programistyczny, to junior C# bez problemu powinien być - wiesz już jak się uczyć bibliotek etc. Jak przeczytasz Pro C# n & .Net m (gdzie n i m to wersje, im wyższe tym lepiej ;) ) to już w ogóle propsy.
WPF z tego co widziałem to jak już to tylko legacy. Jak już to Xamarin. Ale
Komentarz usunięty przez moderatora
@FailedNormie: Elastyczniej na pewno. No ale tak wpadłem i teraz mi się ciężko wygrzebać.
@Khaine: gówno programiści robią web i inne śmieszne strony jak wypok, poważni robią w C++
@safehouse: I masturbują się tym nieustannie. Publicznie.