Wpis z mikrobloga

Poszedłem ostatnio na siłownie bo jest moda na bycie fit itd, no i chciałem zobaczyć jak to jest być samcem alfa
Otwieram drzwi od szatni a tam jeden z takich samców robi sobie zdjęcie w jakiejś dziwnej pozycji, JESTEM MESKI MAM DUZY BICEPS ale o małym fiutku od sterydów i zerowej mobilności to już nikt nie wspomni, żal mi się zrobiło no i wyszedłem, na sali kilka orbitrekow i każdy #!$%@? zajęty przez lalunie która wygląda jakby przyszła na dyskotekę, wymalowana, paznokcie zrobione i uważa tylko żeby za mocno nie pedalowac żeby się nie daj bóg spocic. Ale to nie o nich dzisiaj mowa. przechodzę dalej a tam banda "mężczyzn", wszyscy tylko patrzą jak tu stanąć w dobrym świetle żeby dobrze wyglądać. Czy skarpetki pasują do za małej o dwa rozmiary koszulki i czy leginsy, tak #!$%@? leginsy XD dobrze leżą na łydce (tak #!$%@? ci "mężczyźni" chodzą w leginsach. Żeby nie wiem #!$%@? w #!$%@? ich chyba nie uwieralo) Tymczasem z oddali słyszę ryk #!$%@? jakby jakiś dwóch koleżkow zrobiło sobie przerwę od oglądania się w lustrze i zaczęło ruchac się w kiblu, widzę a tam samiec alfa xd wyciska na biceps, patrzcie jaki jestem męski #!$%@? podnosze kawałek metalu XD kazałbys się takiemu się podciągnąć zrobić inne normalne ćwiczenie to popatrzył by na ciebie krzywo i #!$%@? do lasu ruchac kolege.
Rozumiem crossfit gdzie trenuje się funkcjonalnie, dynamicznie, jesteś po tym w stanie chociażby obronić swoją kobietę, nie wspomnę już o przebiegnieciu paru metrów bez zadyszki bo #!$%@? BICEPS mi się spompowal muszę zrobić trening XD
Zero jakiejkolwiek funkcjonalności, byle typek ważący 80kg jest w stanie naklepac takiego "kulturyste" bo w odróżnieniu od niego nie jest pospinanym kryptogejem który pod skorupa wielkiego samca alfa skrywa zakompleksionego chłopczyka.
Jestem męski #!$%@? bo wyciskam 120 na klate XD
ja #!$%@? z zażenowania muszę się przejść po pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#mikrokoksy #przemyslenia #logikaniebieskichpaskow #silownia
  • 12
@pan_robot: no tak #!$%@?, bo każdy na siłownie chodzi tylko po to żeby wyglądać i nikt w ogóle nawet nie myśli o mobilności. masz tak ograniczony światopogląd, że aż mi Cię szkoda xD
@Utiopa: daj spokój widać, że chłopak poszedł pierwszy raz na siłownię, bo hehe wakacje, jak to większość osób robiła w przeszłości i po prostu nie mógł się odnaleźć, nie wiedział co robić, pewnie trochę zawstydzony był. z tym, że OP jest pewnie mentalnie z kimś z obrazka na dole, więc po niezrobieniu niczego na siłce i niezagadaniu tam do nikogo wrócił i wylewa żale i przemyślenia na mirko ( ͡°
Pobierz
źródło: comment_K5gvNfASg88cFf9gX3HAfAKuoiCwtFr2.jpg
@pan_robot no i jest jeszcze op, który przyszedł na siłkę, bo taka jest moda, a zamiast zająć się swoimi sprawami (np. wykonaniem treningu, zgodnie z planem, którego pewnie w ogóle nawet nie ma) przyszedł wszystkich ocenić- oczywiście krytycznie, bo wszyscy w stosunku do opa wypadli miernie. Bo np. podążaja za modą i chodzą w leginsach.

No i wiadomo, crossfit najlepszy, ta siła funkcjonalna i mobilność.