Aktywne Wpisy

Lukardio +26
Skoro #imigranci z #ukraina się nie podobają to kogo wykopki najchętniej by widzieli
#demografia sprawia że za parę lat będzie rocznie ubywać 200tys osób z #pracbaza każdego roku a później 250-300tys
co sprawi że wzrost gospodarczy będzie dławiony
Stety czy nie #polska to nie #niemcy i nie jesteśmy dużą konkurencją dla cywilizowanych krajów, nawet Ukraińcy wolą ich niż Polska
To jakie propozycje
#polska #gospodarka #gruzja #azja #chiny #indie #januszebiznesu #pracbaza #ekonomia #
#demografia sprawia że za parę lat będzie rocznie ubywać 200tys osób z #pracbaza każdego roku a później 250-300tys
co sprawi że wzrost gospodarczy będzie dławiony
Stety czy nie #polska to nie #niemcy i nie jesteśmy dużą konkurencją dla cywilizowanych krajów, nawet Ukraińcy wolą ich niż Polska
To jakie propozycje
#polska #gospodarka #gruzja #azja #chiny #indie #januszebiznesu #pracbaza #ekonomia #
Skąd polska ma brać pracowników
- Gruzja 6.8% (65)
- Azerbejdżan, Kazachstan, Kirgistan 3.7% (35)
- Rosja, Białoruś 8.9% (85)
- Indie, Bngladesz 5.7% (54)
- Chiny, Wietnam 15.0% (143)
- Filipiny, inne dalekie kraje 16.5% (157)
- Afryka 5.5% (52)
- Inne kraje 4.5% (43)
- Lepsza jednak stagnacja gospodarcza 23.3% (222)
- Nie wiem / nie mam zdania 10.2% (97)

ery78 +19
Szokujący dokument "RESET" o tym jak ekipa Tuska podejmowała decyzję na korzyść Rosji i zawsze na niekorzyść Polski.
https://www.tvp.info/70506612/reset-kulisy-budowania-nowej-filozofii-relacji-z-rosja-putina-odcinek-pierwszy
#polska #afera #rosja #wydarzenia #ciekawostki #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
https://www.tvp.info/70506612/reset-kulisy-budowania-nowej-filozofii-relacji-z-rosja-putina-odcinek-pierwszy
#polska #afera #rosja #wydarzenia #ciekawostki #4konserwy #bekazlewactwa #polityka

Otwieram drzwi od szatni a tam jeden z takich samców robi sobie zdjęcie w jakiejś dziwnej pozycji, JESTEM MESKI MAM DUZY BICEPS ale o małym fiutku od sterydów i zerowej mobilności to już nikt nie wspomni, żal mi się zrobiło no i wyszedłem, na sali kilka orbitrekow i każdy #!$%@? zajęty przez lalunie która wygląda jakby przyszła na dyskotekę, wymalowana, paznokcie zrobione i uważa tylko żeby za mocno nie pedalowac żeby się nie daj bóg spocic. Ale to nie o nich dzisiaj mowa. przechodzę dalej a tam banda "mężczyzn", wszyscy tylko patrzą jak tu stanąć w dobrym świetle żeby dobrze wyglądać. Czy skarpetki pasują do za małej o dwa rozmiary koszulki i czy leginsy, tak #!$%@? leginsy XD dobrze leżą na łydce (tak #!$%@? ci "mężczyźni" chodzą w leginsach. Żeby nie wiem #!$%@? w #!$%@? ich chyba nie uwieralo) Tymczasem z oddali słyszę ryk #!$%@? jakby jakiś dwóch koleżkow zrobiło sobie przerwę od oglądania się w lustrze i zaczęło ruchac się w kiblu, widzę a tam samiec alfa xd wyciska na biceps, patrzcie jaki jestem męski #!$%@? podnosze kawałek metalu XD kazałbys się takiemu się podciągnąć zrobić inne normalne ćwiczenie to popatrzył by na ciebie krzywo i #!$%@? do lasu ruchac kolege.
Rozumiem crossfit gdzie trenuje się funkcjonalnie, dynamicznie, jesteś po tym w stanie chociażby obronić swoją kobietę, nie wspomnę już o przebiegnieciu paru metrów bez zadyszki bo #!$%@? BICEPS mi się spompowal muszę zrobić trening XD
Zero jakiejkolwiek funkcjonalności, byle typek ważący 80kg jest w stanie naklepac takiego "kulturyste" bo w odróżnieniu od niego nie jest pospinanym kryptogejem który pod skorupa wielkiego samca alfa skrywa zakompleksionego chłopczyka.
Jestem męski #!$%@? bo wyciskam 120 na klate XD
ja #!$%@? z zażenowania muszę się przejść po pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #przemyslenia #logikaniebieskichpaskow #silownia
po pierwsze - po coś polazł do Pure Jatomi ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a po drugie, ważniejsze - weź się zajmij treningiem, jak już poszedłeś na siłkę, bo po tym co napisałeś to wydaje się, że poszedłeś tam tylko patrzeć na innych facetów
No i wiadomo, crossfit najlepszy, ta siła funkcjonalna i mobilność.