Aktywne Wpisy
Devasto27 +57
Podejście do pochwalenia się furką numer 3! (Moderatorzy nie wiem o #!$%@? Wam chodzi serio)
Spełniłem małe marzenie i od niedawna jestem dumnym właścicielem Alfy Romeo Giulii Veloce Ti 280 KM!
Jestem niesamowicie podekscytowany i tylko czekam aż dostanę blachy i zacznę jeździć.
Z wersji wyposażeniowej ma absolutnie wszystko co dało się mieć. Frajda z jazdy jest niesamowita i przesiadka z mojej wysłużonej L3 jest przeogromna.
Można powiedzieć że taki mały prezent
Spełniłem małe marzenie i od niedawna jestem dumnym właścicielem Alfy Romeo Giulii Veloce Ti 280 KM!
Jestem niesamowicie podekscytowany i tylko czekam aż dostanę blachy i zacznę jeździć.
Z wersji wyposażeniowej ma absolutnie wszystko co dało się mieć. Frajda z jazdy jest niesamowita i przesiadka z mojej wysłużonej L3 jest przeogromna.
Można powiedzieć że taki mały prezent

Kordianyt +22
Krotka pilka do graczy PC - jaka gra z ostatnich 3 lat wywarla dla was najwieksze wrazenie i polecilibyscie dalej? Kupilem tlustego kompa i ogralbym cos nowego i ciekawego, pozdrawiam #gry #pcmasterrace #komputery

https://youtu.be/ptUqab-RBEw
dlaczego wszędzie piszą, że Ramos nurkował po dotknięciu go przez Cuadrado, jak wyraźnie widać, że ten nadepnął mu specjalnie na nogę ? rozumiem, że podczas transmisji kamera pokazała tylko akcję od pasa w górę, a jedyna powtórka jest tą powyżej, ale ludzie bez zastanawionia przyjmują, że on przewrócił się na skutek dotknięcia ręką a nie nadepnięcia na nogę.
Milion kamer, 7 uhd, 4 slow-motion, 2 ultra-slow motion a żadna nie pokazała zbliżenia na stopę, żal