Aktywne Wpisy

MajoZZ +17
Jak to jest, że kiedy wchodzę do kibla na jakiejś stacji albo w restauracji, to zawsze trafię na typa, który po sikaniu nie myje rąk? Pewnie po dwójce też się tacy zdarzają...
Uprzedzając pytania: nie, nie zaglądam nikomu w majtki. Po prostu często zauważam, że ktoś wszedł po mnie, ja myję ręce, a on wychodzi, omijając kran, jakby leciała z niego woda święcona.
Czyżby połowie facetów w Polsce ręka śmierdzi siurem? Strach
Uprzedzając pytania: nie, nie zaglądam nikomu w majtki. Po prostu często zauważam, że ktoś wszedł po mnie, ja myję ręce, a on wychodzi, omijając kran, jakby leciała z niego woda święcona.
Czyżby połowie facetów w Polsce ręka śmierdzi siurem? Strach

Majorkubridrz +43
Magnus zmarł.
Teściowa go znalazła jak zaczął krzyczeć. Chyba miał jakiś zawał czy wylew, bo stracił krążenie w tylnich łapach. Włuczył tylnymi łapami i sie bardzo męczył.
Szwagier go zawiózł do weterynarza i został uśpiony.
Ja jestem w Bułgarii i nie miglem sie pożegnać, chociaż przed wyjazdem go głaskałem i z nim rozmawiałem. Martwiłem sie ze wydarzy sie coś takiego. Miał prawie 4 lata. Nie rozumiem jak mogło dojść do czegoś takiego. Możliwe ze
Teściowa go znalazła jak zaczął krzyczeć. Chyba miał jakiś zawał czy wylew, bo stracił krążenie w tylnich łapach. Włuczył tylnymi łapami i sie bardzo męczył.
Szwagier go zawiózł do weterynarza i został uśpiony.
Ja jestem w Bułgarii i nie miglem sie pożegnać, chociaż przed wyjazdem go głaskałem i z nim rozmawiałem. Martwiłem sie ze wydarzy sie coś takiego. Miał prawie 4 lata. Nie rozumiem jak mogło dojść do czegoś takiego. Możliwe ze
źródło: 20260716_184839
Pobierz

#gtaonline
źródło: comment_bcyFtleZVviZwQC3hgPuRlEzmls8RGgw.jpg
Pobierznie podoba mi się kierunek, w którym to idzie. powoli przybiera kształty saints row :/ a jeszcze dzisiaj Take Two ogłosiło, że RDR2 będzie dużo bardziej naszpikowany mikrotransakcjami niż GTA Online
najbardziej ubolewam nad brakiem dodatków fabularnych... tak wielkie uniwersum, tyle wątków na pociągnięcie fabuły ale nie, bo z gta online zaczęły płynąć dolarki to olali swoją najmocniejszą stronę. przecież Gay Tony do 4 to było jedno z najlepszych DLC
@janushek:
byłem cały czas ale dopiero teraz wylewam swoją frustrację :D
mi sie w ogóle wydaje, że gta 6 będzie całkowicie nastawione na online a jak już zrobią fabułę to jako mierny dodatek jak w prawie wszystkich battlefieldach, w tą stronę to idzie ;(
@oficer-prowadzacy:
coo? masz jakieś info? chętnie poczytam, bo pierwsze słysze
http://rockstargames.com/newswire/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates
Jak dotąd żadne "Story Mode DLC" nie wyszło (i najpewniej już w ogóle nie wyjdzie)...
@janushek:
No właśnie tak jak GTA wciągnął mnie tylko Wiedźmin 3 z dodatkami dlatego czuję pustkę :C Seria GTA od zawsze w moim sercu i znam każdą możliwą część tej serii na pamięć
A propos GTA VI - powinno być koniecznie w Vice City i koniecznie w latach 80. (Vice City współcześnie mi się nie widzi, straci 90% swojego klimatu) - część pojazdów retro z Vice City już mają obecnie w piątce. Najlepiej tak z ~1987 rok i pasowałaby historia młodego Michaela.
No ale to tylko moje marzenia - patrząc na ostatnie poczynania R* to po raz pierwszy się
Ja mimo, że całym sercem jestem od zawsze i na zawsze z San Andreas, to też chciałbym następną historię aby wyglądała właśnie wedle Twojego opisu. Zobaczyć tamte lata, poczuć ten klimat, którzy tworzy R* i przeżyć jakąś znakomitą fabułę w Vice City na obecnym poziomie graficznym - omg. Odpłynąłem :D
Albo jakby połączyli wszystkie największe miasta z ich odsłon. Ale to by było zajebiste
źródło: comment_iYnJXIOLDLGHJPfLBxNCcImk9cGQJG56.jpg
Pobierz@menelus:
Wcześniej wychodzili nie raz i stworzyli genialnego Max Payne 3, Manhunt 1/2 czy bardzo dobre Midnight Club.
@Trawker: Only on Playstation 10 and Xbox SubZer0, coming soon 2050 ( ͡° ͜ʖ ͡°)