Wpis z mikrobloga

@janushek:
nie podoba mi się kierunek, w którym to idzie. powoli przybiera kształty saints row :/ a jeszcze dzisiaj Take Two ogłosiło, że RDR2 będzie dużo bardziej naszpikowany mikrotransakcjami niż GTA Online
  • Odpowiedz
@menelus:
najbardziej ubolewam nad brakiem dodatków fabularnych... tak wielkie uniwersum, tyle wątków na pociągnięcie fabuły ale nie, bo z gta online zaczęły płynąć dolarki to olali swoją najmocniejszą stronę. przecież Gay Tony do 4 to było jedno z najlepszych DLC

@janushek:
byłem cały czas ale dopiero teraz wylewam swoją frustrację :D
  • Odpowiedz
@janushek:
mi sie w ogóle wydaje, że gta 6 będzie całkowicie nastawione na online a jak już zrobią fabułę to jako mierny dodatek jak w prawie wszystkich battlefieldach, w tą stronę to idzie ;(
  • Odpowiedz
wyszło tyle zajebistych gier

@janushek:

No właśnie tak jak GTA wciągnął mnie tylko Wiedźmin 3 z dodatkami dlatego czuję pustkę :C Seria GTA od zawsze w moim sercu i znam każdą możliwą część tej serii na pamięć
  • Odpowiedz
@Trawker: @janushek:
A propos GTA VI - powinno być koniecznie w Vice City i koniecznie w latach 80. (Vice City współcześnie mi się nie widzi, straci 90% swojego klimatu) - część pojazdów retro z Vice City już mają obecnie w piątce. Najlepiej tak z ~1987 rok i pasowałaby historia młodego Michaela.
No ale to tylko moje marzenia - patrząc na ostatnie poczynania R* to po raz pierwszy się
  • Odpowiedz
@oficer-prowadzacy:
Ja mimo, że całym sercem jestem od zawsze i na zawsze z San Andreas, to też chciałbym następną historię aby wyglądała właśnie wedle Twojego opisu. Zobaczyć tamte lata, poczuć ten klimat, którzy tworzy R* i przeżyć jakąś znakomitą fabułę w Vice City na obecnym poziomie graficznym - omg. Odpłynąłem :D
  • Odpowiedz
@janushek: na RDR2 czekam cierpliwie, jednak R* ma taki talent do tworzenia gier, że mogliby coś innego stworzyć, zupełnie od nowa. Bully na przykład świetne było - jak chcą, to umieją, ale widać nie chce im się wyjść poza ramy tworzenia innych gier niż biegaj/kradnij auta/strzelaj
  • Odpowiedz
ale widać nie chce im się wyjść poza ramy tworzenia innych gier niż biegaj/kradnij auta/strzelaj

@menelus:

Wcześniej wychodzili nie raz i stworzyli genialnego Max Payne 3, Manhunt 1/2 czy bardzo dobre Midnight Club.
  • Odpowiedz