Aktywne Wpisy

wfyokyga +20
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz
kamil525 +10
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

Nie ogarniam, pytam się mniej więcej ile rower waży i od 2 osoby dostaje wiadomość, że mnie p------o
#rower #rowery #olx #januszeolx
źródło: comment_6K1b75VAaS0Is6l51aSbzUzqm0D0UKQP.jpg
PobierzSPOKO. NIEPOTRZEBNIE CHCIAŁEM KUPIĆ. SORKI
@akwajuk21 aluminium a stal to różnica ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakbyś ładnie poprosił i wytłumaczył że wystarczy stanąć na wadze kuchennej z rowerem i bez to może byś się dowiedział, a Ty zamiast zmierzać do celu udowadniasz że masz prawo zadać pytanie. No to się dopytałeś, na 100 kilo :-)
Proponuję trochę podejścia do ludzi zamiast skarżyć się na nich w internecie.
Gx
Masa roweru w stosunku do masy człowieka jest zewnętrzna. odczuwasz te kilogramy (podobnie jak odczuwasz czy plecak który niesiesz ma w środku 8 piw czy tylko 4) przy przyspieszaniu, zmianie kierunku ruchu itp.
Owszem jak ciśniesz po płaskim ze stałą prędkością to waga roweru nie ma znaczenia, bo nie ma już swoja energię i nic mu nie dokładasz praca nóg.
Gx
@akwajuk21: wiesz, że właśnie odpowiedziałeś jak ten "Janusz" z olx? "a jaki związek ma waga?!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na serio, kto normalny waży rower? xD Wygoogluj sobie po modelu jego specyfikację.
@dwiesciedziewiecdziesiatpiec
MK IV, Starcraft, Diablo, FFVIi