Aktywne Wpisy

Minieri +337
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +32
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Właśnie odebrałem moje #mi5 z #banggood które zostało wysłane za pomocą #pdm i nie został mi naliczony VAT. Ostatnio jak zamawiałem też mi5 to podobnie to wyglądało do tej paczki (wer warszawa -> prosto na moją pocztę) a było wysłane china postem.
źródło: comment_eXXs07JPR38r3aeGqDZJrpKVKIVmBA69.jpg
Pobierz@modnak: to o niczym nie świadczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
potestuj bo fajna sprawa https://miuipolska.pl/forum/topic/21379-miui-polska-update-checker/
źródło: comment_bVKeYiMeOqsri8X7rswuTvp6JxyvIBDy.jpg
PobierzOdblokuj na tym co masz, w ustawieniach chyba trzeba jeszcze włączyć jakas opcje odblokwania i nie jestem pewien ale po zalogowaniu nowego telefonu na konto xiaomi 2,3 dni czekania, w nowej wersji miunlock.
Próbowałem 1.1.1111 teraz pobiore nowego ze strony xiaomi i zobacze czy to samo będzie...