@IllBehaviour: ty marionetko chińskich karteli kopalnianych nie po to wyrwałem się bankstrom żeby wpaść w ręce żółtych karteli to nie j----a demokracja i nikt mnie nie będzie do niczego zmuszać. Zostań sobie z żółtkami tylko kup dużo wazeliny
@IllBehaviour: nie wiedziałem, że programista może być debilem, no cóż życie pełne niespodzianek. To jest wojna o niepodległość baranie a ty możesz zostać sobie na chinacoinie!
@IllBehaviour: zostań sobie z Jihanem mam to w dupie to już nie jest mój bitcoin ja płaciłem i ciągle płacę za umiejętności Core deweloperów a nie za hashrate wsadź sobie go tam gdzie słońce nie dochodzi. Jihan i tak ma prąd za darmo bo komuchy dotujo :)
płacę za umiejętności Core deweloperów a nie za hashrate
@pawlo74: ale wiesz, że bitcoin to PoW i to minerzy zabezpieczają sieć, a nie nody syngalizujące UASF? UASF to będzie największy fuckup BTC, no ale o tym przekonamy się za kilka miesięcy.
@pawlo74: nie jestem unlimitowcem, jestem za onchain scalingiem. W tej chwili to za NY consensus. Ty masz juz tak sprane poglady ze zostaly Ci ataki personalne za argumenty
@koob: jesteś za utopią to sobie zostań na tym starym łańcuchu, którym będzie rządzić oligargia za zamkniętymi drzwiami. Jaka to decentralizacja! A Ty nie masz nawet jaj żeby przyznać się kim jesteś. Żaden Jihan ani żaden Silbert nie będzie decydował w moim imieniu bo ja mam noda i ja wybieram oprogramowanie. A jak będzie trzeba to i hashrate zapewnimy naszej sieci tak jak na początku dopóki komuchy nie przejeli kopania.
*fuckup BlockstreamCore; BTC będzie się miało dobrze.
@IllBehaviour: Niestety, ale Core umyje ręce i będzie kontynuować swoje dzieło. Oni "popierają" UASF... ALE oficjalnie ten BIP nie jest zmergowany do klienta Core.
źródło: comment_7f9KaSJmfj0DcKLjfqYL2dh5WBAAJtkx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@MagicznyHades: Lightning jest komercyjnym/zamkniętym rozwiązaniem. To jest sprzeczne z tym czego chciał Satoshi.
Satoshi zamierzał znieść limit bloku.
To jest wojna o niepodległość baranie a ty możesz zostać sobie na chinacoinie!
Luke-jr (Luke Dashjr, programista Core) wierzy, że Ziemia jest płaska.
Jihan i tak ma prąd za darmo bo komuchy dotujo :)
Tak było z założenia.
Bitcoin po UASF to nie jest prawdziwy Bitcoin.
@pawlo74: ale wiesz, że bitcoin to PoW i to minerzy zabezpieczają sieć, a nie nody syngalizujące UASF? UASF to będzie największy fuckup BTC, no ale o tym przekonamy się za kilka miesięcy.
https://github.com/lightningnetwork/
Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy
of this software and associated documentation files (the
@IllBehaviour: Niestety, ale Core umyje ręce i będzie kontynuować swoje dzieło. Oni "popierają" UASF... ALE oficjalnie ten BIP nie jest zmergowany do klienta Core.