Wpis z mikrobloga

@WeselnyGiermek00: jeszcze raz bo ktoś tu coś nie rozumie! W dupie mam dłuższy łańcuch, #!$%@?. Ja wiem za co ja płacę i dlaczego. Nie za dłuższy łańcuch tylko za pracę włożoną i za kod napisany przez pewnych ludzi. Jeżeli ich tam nie będzie znaczy ten łańcuch dla mnie nie liczy się i nie ma wartości.
@Krypto_TR: UASF bedzie orało od 1sierpnia czy sie podoba czy nie :D w krypto ktoś zawsze będzie kopal alta lub prawdziwego zwłaszcza gry masz WIELKIE prawdopodbienstwo ze UASF bedzie wiecej wart niz BTC bez segwit ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS: ludzie DOga kopali i kopali tez LTC tez BTC(UASF) beda kopac.

Tylko bitman straci :D bo ciezko mu sie zdecydowac bedzie co orać :D
@Krypto_TR: aby wesprzeć forka do UASF i coś ruszyć postawię Node z UASF. a co tam : ) zawsze sobie można potem portfel załadować jak coś (import priv key komenda)

Gdyby UASF zostało altem to tez ok bo zamiast wysyłać ETH/LTC bedzie BTC(UASF) z LN i bajerami a zwykły to będzie taki fiat punto bez klimy w wakacje : )

PS: CO to znaczy dla ciebie postać z boku ?
@WeselnyGiermek00: postać z boku czyli inwestować we wszystko tylko nie w BTC a na BTC wymienić dopiero za jakieś dwa lata. Wiesz ja jestem zdania że nic nie rośnie wiecznie. I obecne poziomy są bardzo wysokie dla BTC - i to tak nie działa że nagle jebnie cena do kosmosu czy do 10000 USD za bitka. To tak nie działa. Taka cena jest realna ale moim zdaniem dopiero po kolejnym halvingu
@Krypto_TR: ilu ludzi tyle opinii. Scena rośnie ale wraz z nia wbijają scamy i one bedą sączyć kapitał z dobrych projektów. Jak trafisz dobre ICO to jak 9/10 zdechnie to zostanie Ci ten 1:) ja to od teraz gdzieś rok odczekam z inwestowaniem az BTC się umocni a rynek oczyści. Każdy ma swoją metodę. Dot com 2lata się wyładowywał tutaj hmm szybciej bedzie bo wiecej skamów jest :D hehe. W dot