Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FiziaMizia: ta dziewczyna ze zdjęcia bardzo fajniutka, głupie komentarze bym olał, po prostu ludziom się nudzi, ja jestem zajebisty a czasem też piszę głupoty w necie. ale powiem szczerze niezłym trzeba być ścierwoajdem, żeby wrzucać taką fotke swojej kobiety do internetu ( no chyba , że koleś po prostu czyjąś fotke z neta wrzucił)
  • Odpowiedz
chyba że każdy damski tyłek nazywasz zgrabnym xD

@Kuba__: jak sie krytyki nie dopuszcza do siebie i chce sie byc traktowana jak ideał nie będąc nim to tak jest XD zero pracy nad sobą, tylko chęć atencji i komplementów za nic. a potem sie dziwic ze mowia ze fałszywe bo tu mowia jaka piekna, a za plecami obrabiają tą DUPĘ właśnie xD
  • Odpowiedz
@Ambiwalentnik: dokładnie, wywalą dupsko na pokaz i liczą na atencje, póżniej szok że nikt się nie zachwyca średnią dupą i wyciągnięcie asa z rękawa - wyzwiska od stulejarzy xD
  • Odpowiedz
@Kuba__: albo jeszcze lepiej. nie znasz nie oceniaj XD tak mialem pod komentarzem na fb kolezanki kolezanki gdy wlasnie wystwiła dupę w samych stringach do aparatu, az pipe bylo jej widac. napisalem ze p------o ją z takimi fotami ale zjechała mnie tak 200x gorzej niz napisałem o niej xD takie zycie!
  • Odpowiedz