Aktywne Wpisy

tesknilam_ +81
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +117
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Muszę zrobić na szybko zrobić możliwość podmiany zdjęć w galerii, poprzez panel. Tak, aby było można je podmienić bez zaglądania do kodu. Szablon początkowo był statyczny. Jako tako przeniosłem go na wordpressa. Niestety znajomość PHP u mnie oscyluje u mnie wokół zera. Możecie polecić jakieś rozwiązanie, wtyczkę, a może istnieje jakaś funkcja do tego przeznaczona? Na dobrą sprawę wystarczy podmienić zdjęcie, w odpowiednim katalogu, przez ftp. Niestety musi odbywać się to poprzez jakiś panel, chociażby najprostszy. Druga metoda jaka przychodzi mi do głowy to podmiana kawałeczka kodu index.php w którym jest link do zdjęcia(+ hosting zdjęć np.Imigur). Przyznam się że wpakowałem się w małe tarapaty, i nie sądziłem, że to będzie takie trudne. Pomocy!