Aktywne Wpisy

curiousboi +61
Dalej nie czaję dlaczego ci ludzie stoją w kolejce do bramki, przecież można siedzieć i czekać aż wszyscy wejdą #ryanair #podroze #podrozujzwykopem
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
Padaj +455
źródło: 1000115355
Pobierz

1. Cafe targowa - najlepsza faktycznie, szczególnie aeropress, ziomek wygrał zawody na mistrza świata w tej technice
2. Dinette - cena/jakość - bardzo wysoko i ładny wystrój
3. Piec na szewskiej - najlepsza pizza w mieście
4. Zupa - wszystkie smakują tak samo, nie polecam
I przykro mi, nie znam wszystkich knajp, nie wszędzie jadłem, nie wszędzie jadł Imfromalaska więc też nie wszystko polecimy, dodamy czy coś. To chyba oczywiste - a gusta są też różne. I nie chciałbym polecać typowych restauracji.
@Iliilllillilillili: No to jest
Osobiscie pare knajp nie zasluguje nawet na wspomnienie ale to kwestia gustu pewnie ;)
@Kiubi: Nie moja część wpisu choć się z nią zgadzam w jakimś tam stopniu bo zycie nocne istnieje tylko nie jest zbyt wyyszukane :). A życie nocne - chodzi pewnie o typowo nocne imprezowanie. Czyli dyskoteki itp. Nie
- Karavan Bar - totalnie nie polecam. Bylem kilka razy, zawsze czekałem na jedzenie przynajmniej 40+ minut. Raz pomylili zamowienie, jedzenie srednie, obsluga slaba - majaca totalnie w------e na klienta.
- Szynkarnia - podobnie jak karavan. Obsluga spoko ale za to ilosc/jakosc jedzenia jest nieproporcjonalne do
źródło: comment_R3iybVtxU2KLmj5BzljdrLL6gOTLsyvZ.jpg
Pobierz