Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Boże jakbym wiedział że w okolicach 30 tak ciężko poznaje się nowych znajomych to bym bardziej dbał o relacje z dzieciństwa. Jestem z tych pechowców którzy musieli studiować w innym mieście a pracować w innym. W życiu zawodowym ok, z kobietami idzie aż za dobrze, ale poznanie dobrego kumpla w tym wieku to jak mission impossible. W #korposwiat kijowa atmosfera, bo jeden drugiemu obrabia tyłek przed przełożonymi żeby tylko dostać podwyżkę a przełożeni to wykorzystują. Jak się miało te 20 lat to nie było tygodnia żeby się kogoś nowego nie poznało a teraz to bida z nędzą. Wydaje się że człowiek ma różne hobby, jest dużo heheszków ale już umówić się na p--o to "sorry, nie dam rady" i tak non stop...
#samotnosc #samotnoscwwielkimmiescie #warszawa
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@milfhunter69: I oto typowe - wykop porady i złote mądrości życiowe na problem dojmującej samotności, pustki, braku przyjaźni, więzi, uczuć czy pragnienia miłości i bliskości. Ruchaj dziwki, żyj od spuszczania
@koralowiecc: bo oczywiście wg Ciebie ma się wybór - typowa logika różowych
Znajomi? Nie ma tragedii ale to często bardzo powierzchowne relacje. Mam też troche znajomych ze studiów ale niemal się nie widujemy - chyba juz inne życie prowadzimy.
over 30 here i ta sama paczka znajomych od lat.
Bałem się, że po ślubach zacznie się psuć - nie zaczęło.
Bałem się, że po narodzinach dzieci zacznie się psuć -