Wpis z mikrobloga

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Terroryzm

Jak tak się zastanowić to najbardziej podatną grupą na zamachy są prawacy.
Zawsze po każdym zamachu sieją panikę, wyśmiewają osoby okazujące wsparcie, wrzucają te swoje głupie obrazki i robią ogólna szydere. Dzielą oni społeczeństwo w chwilach, w których powinno się zarzucić różnice zdań i wspierać się wzajemnie. Ludzie chcą pokazać, że sie nie boją, że terroryści nie będą zmieniać ich stylu życia, co wtedy robi prawak? Sra pod siebie i realizuje cele terrorystów pod tytułem "zastraszenie i dzielenie społeczeństwa". Ale przynajmniej mu się wydaje, że jest górą nad lewactwem i może sobie powiedzieć "a nie mówiłem?".

#zamach #4konserwy #neuropa
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niss: Terroryści wykorzystują najniższe instynkty - strach. A to właśnie prawacy opierają swoje zycie, działania o najniższe instynkty bo ich poziom intelektualny nie pozwala na nic więcej.
  • Odpowiedz
@Ingvarr100th: idę się leczyć, ale nie wyskakuje na ulice i nie krzyczę wszystkim na około ze powinienem się leczyc i jestem chory. Ale najpierw idę do lekarze po diagnozę, a nie sam siebie diagnozuje w internecie.
  • Odpowiedz
Aha, jak ktoś uważa, że ten fragment

sieją panikę, wyśmiewają osoby okazujące wsparcie, wrzucają te swoje głupie obrazki i robią ogólna szydere.

jest wyolbrzymianiem, zmyślaniem to zapraszam pod tag #zamach
  • Odpowiedz
@Niss: jakie mam okazywać wsparcie krajowi ktory po II wś olał nasz dywizjon 303 nie zaprosił nas na celebracje wygrania tejże wojny i oddał nas pod ruski komunizm?

"Dzielą oni społeczeństwo w chwilach w których powinno sie zarzucić różnice zdań i wspierać sie wzajemnie"
Co mam listy kondolencyjne wysyłać tym ludziom? Jestem wierzący, pomodliłem sie za nich i tylko tyle mogę zrobić. Poza tym celem konserwatyzmu jest niedopuszczenie zeby żaden
  • Odpowiedz