Wpis z mikrobloga

@3n3bl0: Tak, ale większość kobiet leci w tej kwestii na "automacie", nie zastanawiają się JAK to działa, wiedzą tylko, że jedno działa na nie, drugie nie, i nie zastanawiają się nad tym głębiej. Natomiast co chcę powiedzieć - że poprzez to, że mamy większą szansę dowiedzieć się, jak to działa, możemy niejako "wpasować się" w "schemat" tego "automatu". Oczywiście, kobiety mają łatwiej i tego nie podważam, natomiast jeżeli wiesz jak
  • Odpowiedz
@3n3bl0: no i dokładnie tu jest ten problem , ty musisz coś zrobić, jak kobieta zrobi na to samo to będzie tak jakby poza jej obowiązkowym programem xD
no chyba ze jesteś czarny to wtedy nie musisz
  • Odpowiedz
@3n3bl0: ja jestem takie 6, moze 7/10 i co k---a? cale zycie tfwnogf

@wyjde_z_przegrywu: właśnie przez takie p---------e, bo mógłbyś być 2/10 a nadal być praktycznie cały czas w związku, gdybyś tylko nie miał siana we łbie xD

Ty byś wszystko chciał mieć za darmo, a mężczyźni cieszą się, gdy coś mogą zdobyć. Ty zamiast iść za naturalnym biologicznym uwarunkowaniem, wolałbyś dupą dostać za darmo. Czyli w sumie
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: Nie rozumiem, Piszesz:

a teraz wyobraz sobie to samo, ale zamiast rozowego to niebieskiego. Nadal jest tak cool?

nie jestem ani brzydki, ani gruby. Ale przez to, ze jestem niebieskim jestem skazany na samotnosc.

Nie wiem czy chcę ciągnąć tę dyskusję, ale wydaje mi się, że miałem kiedyś podobny problem. I wtedy zapisałem się na kurs tańca oraz przeczytałem kilka książek o podrywaniu. I zacząłem zarywać do wszystkich lasek, jakie
  • Odpowiedz
@LyingLion: nie obchodza mnie masy. Bo to nie tepe lemingi pchaja ten swiat do przodu, tylko wybitne jednostki, ktore sa ponad to. I ja wlasnie naleze do takich jednostek. Licze, ze racje maja ci, co mowia, ze kobiety po 30 same pchaja sie na bolca. Zero staran, zero podrywu, zero pajacowania. To moje kredo zyciowe.
  • Odpowiedz
@LyingLion: przez takie myslenie jak twoje upada swiat zachodni. Cala rewolucja seksualna poszla w zlym kierunku. Zlikwidowano podmiot inicjujacy zwiazki (rodzine) zamiast zastapic go panstwem. W ten sposob 20 procent facetow rucha 80 procent kobiet. I w sumie dobrze, ze muzulmanie zalewaja Europe. Cywilizacja w ktorej facet podrywa kobiete nie zasluguje na przetrwanie.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: Robisz sobie jaja?

Cywilizacja zachodu umiera przez dopuszczenie do władzy kobiet. W ten sposób w większości krajów pomagamy "biednym ofiarom wojny", dewiantom i wydajemy pieniądze na szeroko rozumiany "socjal", co jest niezgodne z prawami natury, gdzie na piedestale są jednostki najsilniejsze, a nie te wzbudzające litość.

Jak Chcesz, żeby Ci Państwo mówiło z kim Masz się j---ć, to jedź do Korei
  • Odpowiedz