Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
#przegryw #stulejacontent
@wyjde_z_przegrywu: to utnij ptaka i poddaj się kuracji hormonalnej.
no chyba ze jesteś czarny to wtedy nie musisz
@wyjde_z_przegrywu: właśnie przez takie p---------e, bo mógłbyś być 2/10 a nadal być praktycznie cały czas w związku, gdybyś tylko nie miał siana we łbie xD
Ty byś wszystko chciał mieć za darmo, a mężczyźni cieszą się, gdy coś mogą zdobyć. Ty zamiast iść za naturalnym biologicznym uwarunkowaniem, wolałbyś dupą dostać za darmo. Czyli w sumie
@LyingLion: @rothenburg-vw: kobiety nie muszą się brać za siebie ani robić nic, by mieć stado amantów.
@3n3bl0: to chyba same s---------y będą biegały za niezadbaną kobietą
To żart? Ja tam c---a na śmietniku nie znalazłem i w pierwszą lepszą dziurę bym nie pchał. Także jestem zaprzeczeniem tej tezy.
Nie wiem czy chcę ciągnąć tę dyskusję, ale wydaje mi się, że miałem kiedyś podobny problem. I wtedy zapisałem się na kurs tańca oraz przeczytałem kilka książek o podrywaniu. I zacząłem zarywać do wszystkich lasek, jakie
Także powodzenia.
Cywilizacja zachodu umiera przez dopuszczenie do władzy kobiet. W ten sposób w większości krajów pomagamy "biednym ofiarom wojny", dewiantom i wydajemy pieniądze na szeroko rozumiany "socjal", co jest niezgodne z prawami natury, gdzie na piedestale są jednostki najsilniejsze, a nie te wzbudzające litość.
Jak Chcesz, żeby Ci Państwo mówiło z kim Masz się j---ć, to jedź do Korei