Wpis z mikrobloga

doszedłem do pewnych wniosków którymi muszę sie z wami podzielić, w sumie to żadne wnioski... to było oczywiste... Dawaliście kase ludziom którzy klepali biede i patologie przez całe życie i myśleliście, że skorzystają oni z takiej szansy jaką są donejty i inne rzeczy(darmowe jedzenie, chemia, karma dla psa i inne rzeczy) nic bardziej mylnego... Tacy ludzie nie potrafią gospodarować pieniędzmi i nie wiedzą jak ciężką pracą zarobić takie pieniądze, zazwyczaj tacy ludzie są jednymi wielkimi leniami patentowanymi którzy do niczego sie nie nadają.. Np Daniel jako 20 paro letni chłopak nie umie złożyć szafy i prosi a raczej każe Jackowi który ma przepukline i cały styrany z roboty wraca po 12 godzinach by złożył szafe... no #!$%@? klekajcie narody to jest chore ileż to złożyć #!$%@? szafe, bierzesz instrukcje i lecisz (ja w wieku 16 lat sam sobie skladalem szafe w pokoju jak sie przeprowadzilismy do nowego domu). Tak samo z łazienka, Daniel bedzie siedzial na dupie i chlał wóde a Jacek bedzie #!$%@?ł jak wół. Chłopak tak bardzo chce poprawic byt rodziny a wykorzystuje do tego chorego mezczyzne i ma #!$%@? w jego zdrowie bo jakby nie miał by Jacy pomagał chociaż w 1/4 jego możliwości a tu by coś podał a tu by coś nie wiem cokolwiek... Jak dla mnie ten chłopak jest dnem społecznym od którego sie nigdy nie odbije, bo skończy sie kiedyś El Dorado a zostanie jedynie płacz( ͡° ͜ʖ ͡°) i bol ze zrodelko wyschlo
#danielmagical
  • 17
@Lizardsann: A po cholere on ma szukać pracy? Właśnie przez ludzi którzy wysyłają donejty i on zbiera w miesiącu bardzo grube tysiące w jego małym mózgu pojawiła się myśl że może robić to co robi, czyli nic i zarabiać na tym. Jakby się skończyły donejty to podejrzewam że prędzej czy później by musiał iść pracował do łopaty albo na Mc Donalda aby utrzymać się. To się nigdy nie skończy bo Polski
Mnie to tylko smuci jak patrze na to ze wykorzystuje nas i swoja rodzine( a najbardziej Jacka, który widać po nim ma dość darcia z niego łacha) by zapchać swoja spasła dupe