Aktywne Wpisy

lubie-sernik +96
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

Dzięki uprzejmości @nihil_novi miałem okazję zabrać się za ten kurs. Generalnie, propsuję Rafała za przygotowanie kursu po polsku. Większość kursów z IT jest po angielsku i nie każdy ma możliwość zrozumienia wszystkiego (uczcie się języków leserzy xD).
Dźwięk jest spoko, ale Rafał ma dziwną manierę w głosie. Chyba chce naśladować Ivonę, bo tak samo „cedzi” słowa. Poza tym jest spoko. Merytoryka na najwyższym poziomie, ale jak nie macie podstaw pracy w bashu z linuxa i linii komend z windowsa, to ciężko będzie wam się wbić w powershella. Plusem jest to, że PS łyka komendy z windy i linuxa.
Kurs jest długi, ale warto. Po prawie każdej części jest test i laby do wykonania. To utrwala wiedzę. Niestety w kilku testach są błędy.
Oceniam kurs na plus. Dzięki zdobytej wiedzy oskryptuję sobie jeszcze bardziej moją pracę i poprawię skrypty, które wcześniej bardziej lub mniej udolnie napisałem.
#oceniamyudemy