Aktywne Wpisy
malkontent +63
Skąd w kobietach tyle próżności? Jestem na wakacjach za granicą i co druga młoda juleczka strzela sobie focie w klimacie soft p---o albo jak do reklamy na roksie. Wydymają usta jak do loda, wypinają d--y i c---i. Co się stało z naszym społeczeństwem? Dlaczego młode kobiety czują potrzebę żeby zwracać na siebie uwagę dupą i cyckami? Czy kobiety zdają sobie sprawę, że same kreują się na obiekty seksualne? Jak traktować poważnie takie

arinkao +132
Placki ziemniaczane po bandycku - z gulaszem wieprzowym i borowikami, na górze pulpa paprykowa z rydzami, cebula dymka (ʘ‿ʘ)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250731_155407
Pobierz

@Controller
public class Main {
@GetMapping("/")
public String helloWorld(){
return "Hello";
}
}
There was an unexpected error (type=Internal Server Error, status=500).Error resolving template "Hello", template might not exist or might not be accessible by any of the configured Template Resolvers.
Sądziłem, że może jest jakiś problem z source/template i wrzucilem plik html do każdego folderu tj.
/source/
/source/template/
/source/static/
Nic nie dało
Ale jak zrobiłem w kontrolerze
@Controller
public class Main {
@RequestMapping("/")
@ResponseBody
public String helloWorld(){
return "Hello";
}
}
to wyświetla tekst...
Co robię nie tak?
#java
#heroku
Anotacja
@RequestMappingtyp zwracanyStringdomyślnie interpretuje jako nazwę widoku, który ma zwrócić (polecam dokumentację). Więc w pierwszym przypadku po requeście HTTP metodahelloWorldzwraca "Hello", Spring szuka template'u o takiej nazwie i najwyraźniej nie może znaleźć, więc wywala błąd.Dodanie
@ResponseBodyinformuje Springa, że od tej pory Stringa zwróconego przez tę metodę ma traktować nie jak nazwę widoku, tylko jako gotową odpowiedź, którą należy zwrócić w odpowiedzisrc/main/resourcestylko wresources.Dzięki za zainteresowanie :)
@nachteil: o stary! Właśnie rozwiązałeś mój dwugodzinny problem w pracy inżynierskiej xD niech Ci bug wynagrodzi!