Wpis z mikrobloga

Szuka ktoś programisty #php + #js dosyć mocno doświadczonego (3 lata), w wymiarze 20h tyg.

Wymóg: praca zdalna (wolny tylko popołudniami 16-20), albo biuro w Poznaniu.

Prezentacja skilli w skrócie: big data (duże bazy danych), PHP, silex, laravel, slim, ormy, MySQL, postgresql, js, jquery, angular 1.5.x, react (podstawy), wordpressy i inne cuda, testy wszelakie również potrafi napisać w PHP lub javie lub w pythonie.
Elastic, rabbit, docker, redis, memcached

Szybko ogarnia temat, wdraża się w nowe otoczenie. To nie tak, że nic nie mogę znaleźć dodatkowego tylko po prostu kieruje tu ofertę :)

#webdev
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@xetrov też jest opcja ale ostatnio takie szukanie skończyło się tym, że gość miał w ciągu tygodnia wysłać zadanie rekrutacyjne. Potem twierdził, że jest dość mocno zajęty i muszę jeszcze chwilę poczekać. Minął miesiąc, zero odzewu. W trakcie rozmowy z nim wszystko było mega spoko i nic nie wskazywało na to żebym nie podobał mu się jako programista.

Jeszcze będę się rozgladał rozważam wiele opcji, ale napisałem też na wykopie, bo
  • Odpowiedz
@Dyktus: to raczej nie jest problem wynikający z tego że to był obcokrajowiec. Mam wręcz przeciwne osobiste doświadczenia - odkąd pracuję z obcokrajowcami to nie ma większości problemów typowych przy współpracy z Polakami w polskich nawet całkiem dobrych firmach czy nie dajcie bogowie polskimi januszami.
  • Odpowiedz
@Dyktus: ciężko mi coś polecić bo u mnie pierwsze kontakty znalazły się w dość nietypowy sposób a potem to już poszło tak że nie muszę nikogo szukać, na pewno unikałbym freelancera, elance i tego typu rzeczy ale już odesk i toptal wydają się być ok - a przynajmniej znajomi sobie chwalą.
  • Odpowiedz
@Govr: 3 lata to komercyjne doświadczenie. Nauka tych wszystkich rzeczy to leci od 14 roku życia (lvl 24 here), więc prawie 10 lat. Ile tygodniowo czasu poświęcałem to różnie, bo we wakacje potrafiłem całe dnie siedzieć i grzebać w takich rzeczach :)

Teraz szukam dodatkowego zajęcia na 20h tygodniowo.
  • Odpowiedz