@parachutes: chodzi o gratulacje telefoniczne lub listowne. Takich Tusk do tej pory Dudzie nie złożył. Twitt nie ma znaczenia w języku dyplomacji. Research parachutesowski.
@Kapitalis: Do Marcona chyba tez wysłał tylko tweeta. List trochę idzie - wiem, że w czysto wolnorynkowej gospodarce listy dochodziłyby w godzinę, ale w tej socjalistycznej Europie trzeba czekać
@Ragnarokk: Przede wszystkim wykonuje się telefon. Do Dudy pierwszy raz i jedyny "krul Europy" zadzwonił tylko przed szczytem w Rzymie. To świadczy jakim jest małym człowiekiem ten kelner Merkel. Do Macrona zapewne dzisiaj zadzwoni.
@Kapitalis: wystarczy, że zadzwonił do Jarosława, to obecnie wystarczy, jak np. współpracujesz z jakąś firmą to konsultujesz wszystko z szeregowymi pracownikami czy z właścicielem firmy?
@Kapitalis: Bredzisz kolego :) W zdaniu o nadskakiwaniu po exitpollu Ziemkiewicz pije do gratulacji Tuska złożonych przez twittera, których podobno nie złożył Adrianowi.
Ziemkiewicz sam się zaorał i teraz próbuje przekuć to w taką samą argumentacji tak jak ty: no wiecie #heheszki bo mi chodziło o list. Tylko jakimś cudem pierwsza cześć zdania Ziemkiewicza dotyczy gratulacji złożonych przez twittera co ora zarówno jego i twoją kiepską argumentację.
źródło: comment_oqQDUk0iTd1OsgLaMLCpXEkS8Wxrcufr.jpg
PobierzResearch parachutesowski.
Do Marcona chyba tez wysłał tylko tweeta. List trochę idzie - wiem, że w czysto wolnorynkowej gospodarce listy dochodziłyby w godzinę, ale w tej socjalistycznej Europie trzeba czekać
Do Macrona zapewne dzisiaj zadzwoni.
Ziemkiewicz sam się zaorał i teraz próbuje przekuć to w taką samą argumentacji tak jak ty: no wiecie #heheszki bo mi chodziło o list. Tylko jakimś cudem pierwsza cześć zdania Ziemkiewicza dotyczy gratulacji złożonych przez twittera co ora zarówno jego i twoją kiepską argumentację.
No