Wpis z mikrobloga

czasami jest tak ze ktoś nie piją często mocnych alkoholi a często je dostaje jako prezent

@Piotrek00: Z doboru słów wynika, że alkoholizm masz zakodowany genetycznie, gdyż
a) mocnych alkoholi można nie pijać czasam
b) dostaje je się zaś często
Mówiąc szczerze przez myśl by mi nie przeszło, by dawać obcemu człowiekowi wódkę.

@zakowskijan72: XD wykopowy ekspert level 1000 diagnozuje alkoholizm po jednym komentarzu [ZOBACZ MEMY]

To wyjaśnię Ci bardziej łopatologicznie - niektórzy ludzie nie pijają często mocnych alkoholi albo nie pijaja ich w ogóle. Napisałem czasami, nie w sensie czasami Ci ludzie nie pijają a ze czasami taka sytuacja występuje - człowiek nie pijacy mocnego alkoholu. W naszym kraju jednak pokusiłbyś się o stwierdzenie ze większość społeczeństwa, zwłaszcza męska, mocny alkohol pije regularnie
@WielkaPesaNarodowa: Ostatnio znalazłem portfel na dworcu w Krakowie. Osoba 58 lat. Przez facebooka znalazłem osoby z jego rodziny, skontaktowały mnie z nim. Następnego dnia wysyłka pocztą. :-) Też był zaskoczony. Problem bo był z zupełnie innej części Polski. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkaPesaNarodowa: Mi wczoraj przywiózł jakiś dziadek co się tłukł prawie godzinę autobusem z jakiejś wioski... ktoś podpierdzielił, a że kasy nie było bo plastikiem płacę to porzucił w autobusie na wsi. Dałem mu 50 zł bo nic więcej nie chciał i zaproponowałem odwiezienie bo przecież nie wracałby chłop autobusem z tej wioski. A już miałem jechać do urzędu i starostwa nowe dokumenty wyrabiać, gość przyjechał jak się ubierałem do wyjścia.
no tak, bo z 50 zł na pewno ucieszyłby się mniej niż z wódy. :(

Nie powiem kto tu się zachował jak typowy Sebastian, klasyfikując człowieka z góry jako alkoholika. Znaleźne 10% załatwiłoby sprawę.

no ja bym się źle poczuł jakby mi ktoś wódkę kupił. Naprawdę wyglądał na chlejusa?

@salvador5000: @zakowskijan72: @Kudos: Kurde, wykopki, wyjdźcie czasem z piwnicy, proszę xD Normalny zwyczaj w naszym kraju, że daje się flachę