Aktywne Wpisy
sawardega +91
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
#oswiadczenie
Ja bym postawili na półce, obok innych wódek, co mi zalegają.
@Piotrek00: Z doboru słów wynika, że alkoholizm masz zakodowany genetycznie, gdyż
a) mocnych alkoholi można nie pijać czasam
b) dostaje je się zaś często
Mówiąc szczerze przez myśl by mi nie przeszło, by dawać obcemu człowiekowi wódkę.
To wyjaśnię Ci bardziej łopatologicznie - niektórzy ludzie nie pijają często mocnych alkoholi albo nie pijaja ich w ogóle. Napisałem czasami, nie w sensie czasami Ci ludzie nie pijają a ze czasami taka sytuacja występuje - człowiek nie pijacy mocnego alkoholu. W naszym kraju jednak pokusiłbyś się o stwierdzenie ze większość społeczeństwa, zwłaszcza męska, mocny alkohol pije regularnie
@Piotrek00: Nie wiem w jakich środowiskach się obracasz, ale ja absolutnie bym tak nie stwierdził.
@BAGUVIX: #!$%@? tradycje się zmienia, nie kultywuje.
@salvador5000: @zakowskijan72: @Kudos: Kurde, wykopki, wyjdźcie czasem z piwnicy, proszę xD Normalny zwyczaj w naszym kraju, że daje się flachę
@kobietanawykopie: garnki octem wymyte?