Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sim0n97: co Ci po tej ankiecie?ja np zagłosowałem za Le Pen chociaż ani jednej ani drugiego nie lubie ale ot tak sobie kliknąłem a ty na bazie wyników wysuwasz jakieś wnioski,zresztą co to za różnica kto kogo poprze skoro i tak nie mamy na to wpływu? to jak z wojenką Clinton-Trump na wypoku,co to dało? nic
  • Odpowiedz
@Sim0n97 - uderz w stol -> @Hamouma: pierwszy PSEUDOpatriota wykopu co wszystkich bedzie pouczal i flaga wymachiwal, a chwile pozniej zaglosuje jak idiota i pograzy kraj w ruskim mirze.
  • Odpowiedz
@glosnik: WOW - tego nie widzialem... jak jakies ORMO...
A sam nawala po wszystkich jak mu sie podoba. Typowy hipokryta, co w dodatku ma sie za lepszego bo niby posrodkowego. az warte zacytowania:

Za krytykowanie Dudy bez uzasadnienia dla zwykłego hejtu i frustracji lewicowych powinny być bany. A za pisanie Andrzej Du#a,powinno się kierować sprawy do prokuratury. Jeżeli chcemy mieć silne,liczące się w Europie państwo nie można pozwalać na ciągłą
  • Odpowiedz
wtedy myslalem ze to bedzie prezydent

Przeciez ciagle robisz tak samo... tlumaczy sie tobie jak krowie na rowie, a Ty dalej swoje sympatie lokujesz w dziwnych miejscach i dzialasz na wlasna krzywde (jak z Duda, na ktorego pewnie glosowales), jak teraz z flaga UE, jak z pluciem na Ukraincow, ktorych miejsce my mozemy zajac, szczegolnie gdy runie EU w ktora walisz jak w najgorszego wroga. Przystan, ochlon i zastanow sie w co ty
  • Odpowiedz