Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Hamouma to spamerski troll, nic co mówi jest cokolwiek warte
A sam nawala po wszystkich jak mu sie podoba. Typowy hipokryta, co w dodatku ma sie za lepszego bo niby posrodkowego. az warte zacytowania:
Przeciez ciagle robisz tak samo... tlumaczy sie tobie jak krowie na rowie, a Ty dalej swoje sympatie lokujesz w dziwnych miejscach i dzialasz na wlasna krzywde (jak z Duda, na ktorego pewnie glosowales), jak teraz z flaga UE, jak z pluciem na Ukraincow, ktorych miejsce my mozemy zajac, szczegolnie gdy runie EU w ktora walisz jak w najgorszego wroga. Przystan, ochlon i zastanow sie w co ty