@Rozpustnik: Skończyłem grać w sierpniu, z powrotem zacząłem pod koniec wodnego eventu, 29lv obecnie. Stwierdzam, że system gymów jest najbardziej s---------y jak tylko można, ludzie mający jjuż w tej grze prawie wszystko oraz boty mogą zbierać z nich codziennie bez problemu po 100 monet, osoby które mają do 30lvla nie mają czego w nich szukać i sukces jak 3 gymy dziennie się zgarnie. Wzmacnianie najsilniejszych i osłabianie tych którzy próbują
@Rozpustnik: u mnie bag i storage wymaksowane, więc teraz kupuję inkubator co drugi dzień, dzięki czemu kupka rośnie. @vind: niestety, obecny system gymów to tragedia dla uczciwego gracza grającego samodzielnie.
@piotrr_ jeszcze jak już mi się uda wcisnąć pokemona do jakiegoś gyma 10lv to przychodzi inny gracz z mojego teamu, wyrzuca pokemona który jest najniżej jakimś kontem za 2 dychy z allegro i wstawia swojego pokemona z właściwego konta ._. Strasznie to frustrujące jak się patrzy że niektórzy mają po kilka k monet a dla mnie ubieranie na upgrade baga to sukces xd
@vind: ja też dopiero teraz będę robił pierwszego bag upgrade. 3 gymy są stabilne, ostatnio się udalo zrobić 5. Najsilniejszy pok 2k cp jeszcze nic nie ulepszalalem
@czlowiek-zelazko: Od kiedy wróciłem do grania to najwięcej miałem 5 gymów chociaż chyba po godzinie były już dwa. Wczoraj poszedłem do ogrodu botanicznego i tam do paru wstawiłem pokemony myśląc, że skoro wstęp płatny to może postoją chociaż do jutra. Po wyjściu nie odszedłem nawet 200 metrów i zobaczyłem że już ich nie mam xD Gdy widzę, że jakiś człowiek przejmuje to nie ma sprawy, nawet jak 9-latek z babci
@vind: ja się muszę nacieszyć tym co wykluje z jaja bo łapać to nie ma co zbytnio. Może gymy będą jakieś aktywniejsze bo w wakacje przetacza się masa, masa ludzi.
Ja zbieram na następny event.
Wrzucajcie swoje w komentarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokemongo
źródło: comment_ZGzuUVIU9GjGHdGsDy8AL4NKgVM1U7AQ.jpg
Pobierzźródło: comment_Apb8Zwb834bakIw8cePnhkvZj6iqWRsk.jpg
Pobierz@vind: niestety, obecny system gymów to tragedia dla uczciwego gracza grającego samodzielnie.
źródło: comment_XLIIGLZhI0XZ0VSofrChNc1I9cQYlhOf.jpg
PobierzStrasznie to frustrujące jak się patrzy że niektórzy mają po kilka k monet a dla mnie ubieranie na upgrade baga to sukces xd
Gdy widzę, że jakiś człowiek przejmuje to nie ma sprawy, nawet jak 9-latek z babci