Wpis z mikrobloga

@Dirty_Digger: Kuipił S7 wiec nie dał 4 koła na to tylko może 2+( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dymy były fajne ale jak wszystko się przejada, jeżeli się w pore nie ogarnie i nie zacznie tworzyć 'ustawionych' dram to publika spadnie do poziomu streamera tibi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@alphabeta: @przemek-: mysle ze problem jest taki, że ludzie maja poczucie, że to ile ktoś zarabia ma przełożenie na to jaki produkt sprzedaje, streamer też sprzedaje - swój czas, rozrywke, ale tto co on ma nie powinno nas aż tak interesować
  • Odpowiedz
@Dirty_Digger: Generalizacja część główna.

wychodzi taki #gonciarz i jest to ukłucie, on jest niewiele starszy ode mnie a w miesiac zarabia tyle hajsu co ja w pół roku/rok #isamu który obnosi się ze swoim drogim samochodem też jest tutaj niemiłosiernie hejtowany

No tak, w końcu wszyscy im zazdroszczą, bo mają hajs. A nie pomyślałeś o tym, że równie dobrze Gonciarz może być hejtowany za to, że jest dosyć
  • Odpowiedz
  • 1
Moim zdaniem to Daniel moze ciagle zyskac publicznosci wystarczy ze beda dymy i mega zwroty akcji np jakies dziwki wbiegna do nich nie wiem abw zapuka do ich drzwi albo schleja sie z Seba i obrzygaja swiezo wyremontowany pokoj za takie cos dalbym | 3.00
  • Odpowiedz